Eenvoudigste manier om te handelen in Bitcoins · Foto('s): 
RECLAME

Eenvoudigste manier om te handelen in Bitcoins

woensdag 26 januari 2022

LEEUWARDEN – De crypto markt is een vrij gecompliceerde markt waarvoor zeker een behoorlijke mate van kennis nodig is om succesvol in deze sector te kunnen handelen. Voor veel mensen vormt juist dit punt een groot struikelblok. Er zijn vele voorbeelden te benoemen van mensen die hun (grote) investering verloren hebben zien gaan als gevolg van gebrek aan crypto kennis. Een goede reden is om op zoek te gaan naar de eenvoudigste manier om te handelen in Bitcoins.

Wat maakt het handelen in Bitcoins zo ingewikkeld?

Er zijn diverse factoren die het handelen in Bitcoins zo ingewikkeld maakt. Allereerst is het goed om te beseffen dat de crypto markt een compleet andere structuur heeft dan bij de traditionele financiële markten het geval is. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een  blockchain, een gedecentraliseerd systeem dat een volledig digitaal karakter heeft. Daarbij zijn er vele factoren die van invloed kunnen zijn op de koersschommelingen en dit zijn allemaal aspecten die in de gaten gehouden moeten worden. Tot slot is het van belang om te weten op welke manier op deze factoren gereageerd moet worden en dat vormt in de praktijk vaak nog het grootste struikelblok.

Welke factoren bepalen de waarde van de Bitcoin?

Er zijn diverse factoren die bepalend zijn voor de waarde van de Bitcoin. Hierbij kun je denken aan factoren als de verhouding tussen vraag en aanbod, de economische situatie, de acceptatie van het publiek, het beleid van overheden, de prijsstelling van de cryptocurrency en niet te vergeten de invloeden van social media, nieuwsplatforms en andere influencers. Een goed voorbeeld van een influencers is Elon Musk. De koers van de Bitcoin beweegt bijna mee met de tweets die deze Tesla CEO plaatst maar hou jij het tempo hiervan bij? Als dat niet het geval is, kun je jezelf beter laten informeren over de eenvoudigste manier om te handelen in Bitcoins.

Wat is de eenvoudigste wijze om te handelen in de Bitcoin?

De eenvoudigste wijze om te handelen in de Bitcoin is door gebruik te maken van een trading bot. Deze handelssoftware neemt het handelen in Bitcoins vrijwel volledig voor je uit handen zoals beschreven staat op de website: https://bitcoinprime.org/nl/. Je hebt dan veel minder kennis nodig om succesvol te zijn op de crypto markt en de tijdsinvestering hiervoor is nihil. Voor veel mensen is dit de eenvoudigste wijze om te handelen in de Bitcoin al moet worden aangegeven dat zelfs de meest geavanceerde trading bots de risico’s van het handelen in cryptogeld niet kunnen wegnemen.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio