VIDEO: Eerste regionale meidenvoetbalschool Harkemase Boys groot succes

Maandag 08-10-2018
HARKEMA - Dat de eerste avond van de Regionale Meidenvoetbalschool Harkemase Boys een succes zou worden, stond eigenlijk van te voren al vast. Er waren immers ruim 50 aanmeldingen binnengekomen, er waren maar liefst 30 vrijwilligers actief om één en ander in goede banen te leiden én ook de weergoden waren ons goed gezind. Op deze mooie nazomeravond werden meiden van onze eigen jeugdafdeling en een nog grotere groep meiden uit de nabije regio getrakteerd op een prachtige voetbalavond.

Onder de bezielende leiding van coördinator Jos Miedema en de meiden van MO17-1 werd een volledig trainingsprogramma afgewerkt op het fraaie hoofdveld van vv Harkemase Boys. Uiteraard vroegen we na afloop Jos even naar zijn reactie en bevindingen. “Het was een geweldige avond. Wat is het toch een genot om de meiden zo aan de slag te zien. Het niveau lag vanavond erg hoog en wat eigenlijk nog belangrijker is, het plezier spatte ervan af! Het is mooi om te zien hoe de meiden bij vv Harkemase Boys zich in een rap tempo ontwikkelen. Compliment ook voor de damescommissie, zij hebben bewezen om in een kort tijdsbestek een goede organisatie neer te zetten met als resultaat dat het meisjesvoetbal nu al een flinke boost heeft gekregen”.

Na afloop waren er de verdiende complimenten voor de gehele organisatie en alle aanwezige vrijwilligers. Eén van de aanwezige ouders stuurde na deze avond een Whatsapp bericht waarin de avond eigenlijk prima werd samengevat “Geachte heer Miedema, Namens onze dochter bedankt voor de leuke eerste trainingsavond van de Meidenvoetbalschool. Ze heeft waanzinnig genoten van de training. Compliment voor de organisatie en vrijwilligers”.

De volgende editie van de Regionale Meidenvoetbalschool Harkemase Boys staat gepland voor vrijdag 2 november en wordt uiteraard nog nader aangekondigd.terug naar overzicht
Eerste regionale meidenvoetbalschool Harkemase Boys groot succesMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Pieter van der Woude


Vandaag op de radio

00:00-07:00 | Hollandse Nacht
07:00-08:00 | RTV NOF Nonstop
08:00-09:00 | Goed gestemd
09:00-11:00 | Kerkdienst
11:00-14:00 | Weekend Nieuwsshow (Herh.)
14:00-18:00 | Runwei Sport
18:00-20:00 | Tobias Post
20:00-22:00 | Rock on Air
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie