‘Eigenlijk zou kindertherapie even ‘normaal’ moeten zijn als fysiotherapie’… · Foto('s): 

‘Eigenlijk zou kindertherapie even ‘normaal’ moeten zijn als fysiotherapie’…

maandag 26 november 2018

‘Eigenlijk zou kindertherapie even ‘normaal’ moeten zijn als fysiotherapie’……zei eens een ouder tegen Bettina Visser, Integratief kindertherapeut uit Broeksterwâld. Gelukkig wordt het steeds ‘normaler’ om (jonge) kinderen van de juiste hulp te voorzien. Wanneer het probleem, waar je kind zo’n last van heeft, vroeg wordt verwerkt en opgelost, kan je kind gemakkelijker verder ‘Leven, Groeien en Bloeien’.

Bettina Visser runt sinds een aantal jaren haar praktijk voor Integratieve kindertherapie ‘Leven Groeien Bloeien’ aan huis. Integratieve kindertherapie is een therapievorm zonder lange wachttijd, met resultaat gerichte hulp voor kinderen. Ouders worden tijdens dit traject ondersteund door middel van gesprekken, tips en handreikingen. Vaak zijn er minder dan 10 sessies nodig. De sessies worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Bettina deed haar vierjarige opleiding in Amsterdam aan de ‘Nederlandse Academie voor Psychotherapie’. Deze academie wordt geleid door één van de beste kindertherapeuten van Nederland, Charlotte Visch. Daarvoor is ze als leerkracht werkzaam geweest in het speciaal onderwijs.

Gedragsproblemen, angsten, weer beginnen met bedplassen, boosheid, ongelukkig voelen… dat en nog zo veel meer kan met behulp van praktijk voor Integratieve Kindertherapie ‘Leven Groeien Bloeien’ worden opgelost. Vanuit de informatie van ouders en het werken met het kind zoekt Bettina naar dat wat nodig is. Dit is bij elk kind opnieuw een puzzel. Samen met het kind legt ze de stukjes weer op de juiste plaats. Met als gevolg dat de problemen snel zullen verminderen en uiteindelijk oplossen.

Meer weten? Kijk ook eens op www.levengroeienbloeien.nl of neem vrijblijvend contact op.

Praktijk voor Integratieve kindertherapie & coaching ‘Leven Groeien Bloeien’
P. Dantumastrjitte 21, 9108NN Broeksterwâld
Tel. 06 1387 1295
info@levengroeienbloeien.nl
www.levengroeienbloeien.nl

‘Eigenlijk zou kindertherapie even ‘normaal’ moeten zijn als fysiotherapie’… · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?