Enthousiaste leerlingen Doedag en Open Avond Nordwin College

Donderdag 08-02-2018
BUITENPOST - Ruim tweehonderd leerlingen van de basisscholen hadden zich opgegeven om op 7 februari mee te doen aan de Doedag op Nordwin College te Buitenpost.

Ze volgden, in veel gevallen samen met hun ouders, vol enthousiasme minilesjes bij zowel de beroepsgerichte vakken als de theorievakken. Zoals praktijk lessen  bloemschikken, ei bakken met een stethoscoop luisteren naar het hart van een konijntje, de variatie was groot. Tijdens de technieklessen werd er ook gebruik gemaakt van Lego. Nordwin College heeft daarvoor speciaal een Lego studio gerealiseerd. De verschillende onderdelen vielen prima in de smaak.

De sfeer tijdens de Doedag was goed en de basisschoolleerlingen kregen een realistisch beeld van wat het groene onderwijs in Buitenpost allemaal te bieden heeft. Tijdens de Open Avond kwam een overweldigend aantal mensen langs om te kijken wat het onderwijs bij Nordwin College allemaal te bieden heeft. Er werden vele enthousiaste reacties geuit door ouders en leerlingen. Opvallend was dat ouders ook dit jaar niet over één nacht ijs gingen en vaak goed voorbereid met allerlei vragen over het groene vmbo kwamen.

terug naar overzicht
Enthousiaste leerlingen Doedag en Open Avond Nordwin College Enthousiaste leerlingen Doedag en Open Avond Nordwin College Meer foto's & info: www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie