Ere zij God en Adri de Boer

Woensdag 03-01-2018
Waar:
Damwâld
Wanneer:
Zaterdag 13-01-2018
2018 is nog maar net begonnen en Brassband “Ere Zij God” uit Damwâld heeft groot nieuws. Zij begint haar muzikale jaar met een nieuwjaarsconcert in een hartverwarmende samenwerking met troubadour, singer-songwriter Adri de Boer. De kaartenverkoop is begonnen en reserveren kan via: erezijgoddamwoude@outlook.com. Het concert is op zaterdagavond 13 januari om 20.00 uur in “De Kruisweg” van Damwâld. Een prachtige locatie, welke ook uitermate geschikt is om na afloop te praten over de spectaculaire avond.

Van Tet naar Adri
“Tet is ongelukkig gevallen en ze heeft een flinke hersenschudding!” zo meldt Omrop Fryslân. De leden van de brassband zijn meteen alert. Gelukkig duurt het nog even tot het nieuwjaarsconcert samen met Tet. Toch krijgt het bestuur van de brassband op zaterdag 30 december het bericht dat Tet Rozendal onvoldoende hersteld is om in de maand januari op te treden. Dit is erg vervelend voor Tet, maar zorgt ook voor de nodige paniek binnen de organisatie. En nu? Het concert ‘afblazen’ is absoluut geen optie. Na het leggen van contacten komt de mooie samenwerking tussen Adri de Boer en Brassband “Ere Zij God” tot stand. Adri de Boer is een troubadour ten voeten uit. De hartverwarmende liedjes raken een gevoelige snaar. Zijn liedjes zijn ingetogen en dan weer uitbundig, altijd uit het hart. Iets wat past bij de dynamiek van deze brassband.

Leden en dirigent Gerben Huizinga van brassband “Ere Zij God” wensen Tet Rozendal veel beterschap toe. En verwachten in de toekomst samen op de planken te staan. Nu kijken ze uit naar de bijzondere combinatie met Adri de Boer. Een avond welke je niet wilt missen. Reserveer snel via erezijgoddamwoude@outlook.com want vol is vol.

terug naar overzicht
Brassband Ere zij GodAdri de Boer zal optreden met Brassband Ere zij God
© Foto's: Sietse de Boer


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie