Fantastische middag met Jantje Beton in Beleeftuin de Hege Seis

Vrijdag 17-05-2019
DE WESTEREEN - Onder leiding van 3 sport en spel coaches en coördinatie van Jantje Beton hebben we met een groep van 30 kinderen de eerste van vijf sport en spel middagen gehad in de beleeftuin. Een prachtig initiatief waar wij als enigste Friese Speeltuin voor uitgekozen zijn door Jantje Beton, 5 woensdagmiddagen om kinderen bewust te maken hoe leuk buiten spelen en sporten is.

Onder het toeziend oog van Burgemeester Agricola, de Wethouders Wielstra, Kempenaar en Wiersma, RTV NOF, fotografen, buurtbewoners en andere belangstellenden hebben we met z’n allen genoten van een sportieve middag.

Dat zien spelen doet spelen werd maar weer eens benadrukt toen Burgemeester Agricola en de wethouders Wielstra, Wiersma en Kempenaar hun kunsten lieten zien op de kabelbaan.

Kinderen, Vrijwilligers, Coaches, geïnteresseerden super bedankt voor jullie inzet en belangstelling en we zien jullie graag allemaal volgende week woensdag 22 mei weer in de Hege Seis.

© Tekst: Bestuur Speeltuin de Hege Seis.

terug naar overzicht
Fantastische middag met Jantje Beton in Beleeftuin de Hege SeisFantastische middag met Jantje Beton in Beleeftuin de Hege SeisMeer info & foto´s op www.rtvnof.nl
© Foto's: Albert Wijbenga


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie