Finalisten RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing 2017

Woensdag 13-12-2017
DE WESTEREEN - De nominaties voor de RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing 2017 zijn bekend. In een huis-aan-huis magazine en krant die deze week verschijnen worden de genomineerden aan het publiek voorgesteld. Uit tientallen inzendingen heeft de organisatie de finalisten geselecteerd. Zij maken nu kans om op vrijdagavond 19 januari a.s. tijdens een live tv-uitzending vanuit Old Dutch in De Westereen de titel in de wacht te slepen. Er kan de komende weken gestemd worden via www.rtvnof.nl/sportenondernemersprijs. Daarnaast zal een vakjury zich buigen over de vraag wie de prijs verdient. Alle informatie over de genomineerden in het magazine is via deze link ook te lezen.

Als Starter van het Jaar zijn genomineerd: De Molkerij, Buitengewoon Mooi en De Pannekoektrein. Bij Ondernemer van het Jaar gaan de nominaties naar: Janny Reitsema, Foeke Dijkstra en Marijke Dikkerboom. Voor Onderneming van het Jaar zijn genomineerd: Joh. Bosgra, Weidenaar Dokkum en Mulder Agro. Bij de Sportverkiezing 2017 zijn in de categorie Talent van het Jaar genomineerd: Elsa Rijpstra, Leonie Bentveld en Jesse Swart. Bij de Sport(st)er van het Jaar strijden Harmina Holwerda, Jan Roelof Wijbenga, Louise Krol en Marijke Groenewoud om de titel. Als Sportteam van het Jaar zijn genomineerd: Be Quick Dokkum, KF De Wâlden en SC Twijzel. De Aanmoedigingsprijs gaat dit jaar naar de Vereniging voor Aangepaste Sporten Tytsjerksteradiel (Vvast).

Streekomroep RTV NOF voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. organiseert voor het derde jaar op rij in samenwerking met Twenty Four Webvertising BV uit Leeuwarden de Sport- & Ondernemersprijs in Noordoost Fryslân. Met de verkiezingen willen de vrijwilligers van RTV NOF laten zien dat er in haar regio veel bijzondere bedrijven, sporters en verenigingen actief zijn. Zij verdienen het om eens in de ‘spotlights’ te worden gezet. Ook deze editie wordt gesteund door de gemeenten: Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ferwerderadiel, Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen.

Tevens zal er tijdens de finale-avond aandacht zijn voor de culturele sector, middels de Cultuurprijs Noordoost Fryslân. De finale-avond is te volgen via een live-tv-uitzending in Noordoost Fryslân. Tevens zijn de nieuwssites: 8karspelennieuws.nl en tdielnieuws.nl partner van dit evenement. De ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Van Wieren en Vellinga, Rabobank, Hellema Notaris, Probo, BoGroNed en Leffel Sportswear.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie