FNP brengt bezoek aan Albert Heijn · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

FNP brengt bezoek aan Albert Heijn

woensdag 12 juni 2019

Vorige week was de FNP fractie van de gemeente Nordeast Fryslân te gast bij ondernemer Nanne van der Schaaf. Hij runt samen met een enthousiast team zijn supermarkt op de Hogedijken in Dokkum, waar naast het standaard assortiment ook een grote hoeveelheid lokale producten te vinden is. De aanleiding van het bezoek is de nieuw op te stellen visie omtrent detailhandel, supermarkten en horeca.

De FNP wil, om tot een gefundeerde visie te kunnen komen, kennis maken met ondernemers om hun verhaal te leren kennen. Dat van der Schaaf een ondernemer met een eigen visie is blijkt onder andere uit zijn besluit om ‘s zondags dicht te blijven. “Dokkum moat bliid wêze mei sulke ûndernimmers, hja jouwe de stêd kleur en fersterkje har funksje as regiostêd,” benadrukt FNP fractievoorzitter Bert Koonstra.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?