Foto’s van Ameland op Kunstmaand Ameland · Foto('s): Saskia Boelsums
  Saskia Boelsums

Foto’s van Ameland op Kunstmaand Ameland

maandag 30 oktober 2017

Beeldend kunstenaar/fotograaf Saskia Boelsums fotografeert Nederlandse landschappen en laat zich regelmatig inspireren door de schoonheid van Ameland en de andere Waddeneilanden. Tijdens Kunstmaand Ameland zijn zestien van haar landschapsfoto’s op groot formaat te zien bij Hotel Noordsee in Nes.

De foto’s van Saskia staan volop in de belangstelling, nationaal en internationaal valt ze regelmatig in de prijzen en ze exposeerde recent onder andere in Berlijn, Londen, Amsterdam en Moskou. Een overzichtstentoonstelling met veertig landschapsfoto’s is nog tot 30 december te zien in kasteel Groeneveld in Baarn, daarna verhuist de expositie voor drie maanden naar New York City.

Van de landschapsfoto’s die ze op Kunstmaand Ameland laat zien, zijn er verschillende gemaakt op het eiland. Bijvoorbeeld de foto van de paarden in de branding met Gerrit Dokter zal voor veel Amelanders een bekend beeld zijn. Het is één van de foto’s die de hele wereld over gaat! Het werk van Saskia Boelsums is vanaf 1 november te bekijken in de binnentuin van Hotel Noordsee in Nes.

Foto’s van Ameland op Kunstmaand Ameland · Foto('s): Saskia Boelsums
  Saskia Boelsums

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?