Fotowedstrijd mooiste coverbeeld

Vrijdag 03-08-2018
NOORDOOST FRIESLAND - Stichting Regiomarketing en Toerisme (RMT) daagt (amateur)fotografen, inwoners en vakantiegangers uit het mooiste beeld van Noordoost Friesland te maken. In de fotowedstrijd maak je kans het coverbeeld van het toeristisch magazine in 2019 te worden.

Deelnemen
Om kans te maken op de publicatie kan men tot 10 september 2018 maximaal twee foto’s uploaden via www.eropuitinfriesland.nl/fotowedstrijd. Alle foto’s worden op de Facebookpagina Er op uit in Noordoost Friesland geplaatst. Het gaat er om dat er zoveel mogelijk op de foto komen.

Degene met de meeste likes, tezamen met de beoordeling van de jury (bestuur Stichting RMT), wint een arrangement in de regio ter waarde van € 200,- en mogelijk een publicatie in het magazine.

Toeristisch magazine
Het toeristisch magazine is met een oplage van 30.000 stuks in Nederlands, Engels en Duits de grootse productie van stichting RMT. In dit jaarlijkse magazine staan de vijf streekmerken van Noordoost Friesland en haar ondernemers centraal. Omdat het gebied zo divers is, is het magazine opgedeeld in twee katernen. Een over het wouden- en merengebied en een over het waddengebied. Voor de herdruk van 2019 is de stichting op zoek naar twee coverbeelden van deze unieke gebieden.

Stichting RMT
Stichting Regiomarketing en Toerisme (RMT) is een uitvoerende regiomarketingorganisatie. Ruim 400 ondernemers in Noordoost Friesland kunnen gebruik maken van de kennis, diensten en acties die de stichting organiseert en faciliteert. De kosten voor deze activiteiten worden gedragen door de gemeenten uit Noordoost Friesland. Daarnaast dragen ondernemers bij via het zogenaamde aanklikmodel.

terug naar overzicht
Beelden uit de regio: waddengebied
© Foto's: Marcel van Kammen

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie