Fotowedstrijd mooiste coverbeeld · Foto('s): Marcel van Kammen
  Marcel van Kammen

Fotowedstrijd mooiste coverbeeld

vrijdag 03 augustus 2018

Stichting Regiomarketing en Toerisme (RMT) daagt (amateur)fotografen, inwoners en vakantiegangers uit het mooiste beeld van Noordoost Friesland te maken. In de fotowedstrijd maak je kans het coverbeeld van het toeristisch magazine in 2019 te worden.

Deelnemen
Om kans te maken op de publicatie kan men tot 10 september 2018 maximaal twee foto’s uploaden via www.eropuitinfriesland.nl/fotowedstrijd. Alle foto’s worden op de Facebookpagina Er op uit in Noordoost Friesland geplaatst. Het gaat er om dat er zoveel mogelijk op de foto komen.

Degene met de meeste likes, tezamen met de beoordeling van de jury (bestuur Stichting RMT), wint een arrangement in de regio ter waarde van € 200,- en mogelijk een publicatie in het magazine.

Toeristisch magazine
Het toeristisch magazine is met een oplage van 30.000 stuks in Nederlands, Engels en Duits de grootse productie van stichting RMT. In dit jaarlijkse magazine staan de vijf streekmerken van Noordoost Friesland en haar ondernemers centraal. Omdat het gebied zo divers is, is het magazine opgedeeld in twee katernen. Een over het wouden- en merengebied en een over het waddengebied. Voor de herdruk van 2019 is de stichting op zoek naar twee coverbeelden van deze unieke gebieden.

Stichting RMT
Stichting Regiomarketing en Toerisme (RMT) is een uitvoerende regiomarketingorganisatie. Ruim 400 ondernemers in Noordoost Friesland kunnen gebruik maken van de kennis, diensten en acties die de stichting organiseert en faciliteert. De kosten voor deze activiteiten worden gedragen door de gemeenten uit Noordoost Friesland. Daarnaast dragen ondernemers bij via het zogenaamde aanklikmodel.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?