Friese Boys verliest oefenduel van Oostergo

Woensdag 19-09-2018
KOLLUMERZWAAG - Friese Boys en Oostergo speelden dinsdagavond 18 sept een oefenwedstrijd. De ploeg uit Ee toonde zich de sterkste en won met 0-3. Bij de rust was de stand 0-2.
Het eerste schot kwam van Friese boys maar Pieter van der zwaag zag zijn inzet gestopt door doelman Jelmer Hoekstra.

Aan de andere kant was Lieuwe Sytsma de Friese Boys-verdediging te snel af en dat betekende 0-1. Een schot van Dirk-Jan Heidstra vloog vervolgens via een Oostergo-been net naast het doel. Doelman Hoekstra redde op een inzet van Pieter van der Zwaag. Friese boys-verdediger Rienk Postma keerde een inzet van Lars de Jong op de lijn. Pal voor de thee had De Jong wel succes toen zijn schot via de paal binnenvloog, 0-2.

In de tweede helft was Oostergo dicht bij 0-3. Na een goede aanval schoot Andele Veltman over. Daarna zag Rienk Postma zijn schot gestopt door de bij Oostergo ingevallen doelman Riemer Hoekstra. Het werd 0-3 toen Lars de Jong na een voorzet van Lieuwe Sytsma raakschoot. Dirk-Jan Schreiber was dicht bij 0-4 maar doelman Bloem stopte zijn kopbal. Beide ploegen kregen in de invallende duisternis nog mogelijkheden maar gescoord werd en niet meer.

© Verslag: Bokke Dijkstra

terug naar overzicht
Friese Boys verliest offenduel van OostergoFriese Boys verliest offenduel van OostergoMeer foto's & verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie