Friese streekproducten online verkopen – Wij helpen u verder! · Foto('s): 

Friese streekproducten online verkopen – Wij helpen u verder!

donderdag 08 augustus 2019

Friesland is een mooie provincie in het Noorden van Nederland, dat men over het algemeen kent van de veeteelt en landbouw. Mooie ver uitgestrekte velden van groene weiden met zwart-witte koeien. En natuurlijk heerlijke streekproducten, waar men in het hele land van kan genieten. Denkt u er wel eens over na om deze streekproducten wat beter in de markt te zetten? Bent u de ondernemer die Friesland in al zijn glorie beter op de hollande kaart gaat zetten? Lees dan vooral verder!

Een passende webshop

Als u heeft besloten om de geweldige streekproducten van Friesland te gaan promoten, zult u allereerst een passende webshop moeten creëren. Zorg dat uw design en taalgebruik aansluit bij uw doelgroep. Men moet zich prettig voelen tijdens het surfen door uw webshop. Wanneer een potentiële koper zich fijn voelt, komt eerder een gevoel van kopen naar boven en dit is precies waar u op zit te wachten.

Verder is het natuurlijk van belang dat uw webshop ook goed gevonden kan worden door uw doelgroep. Deze vindbaarheid begint bij de zoekmachine.

Zoekmachines voor je producten gebruiken

Vandaag de dag doen we van alles op het internet. We lezen, kijken en doen er veel van onze boodschappen. Internet is dus een ideaal kanaal voor het aanbieden van uw lokale producten uit de Friese streek. En waar begint uw prospect naar u te zoeken? Juist ja, op een zoekmachine. In Europa kennen we eigenlijk alleen Google, maar mocht u overwegen om ook buiten Europa te verkopen, dan loont het de moeite om even te kijken welke zoekmachines ze in andere landen gebruiken.

Zoekmachine optimalisatie – Wat houdt dit in? 

Uiteindelijk wilt u natuurlijk veel bezoekers naar uw website zien te lokken. Eenmaal op uw website weet u ze wel te overtuigen om iets van u af te nemen. Begin dan bij het begin: Google. Om hoger te komen in de resultaten van deze enorme zoekmachine kunt u gebruik maken van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Laat eerste een seo check uitvoeren van uw huidige website en uw seo specialist kan u meteen vertellen of deze nog up-to-date is. Wanneer dit niet het geval is, dan kun je het beste seo uitbesteden om een perfect resultaat te boeken.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact