Gerrie Visser nieuwe algemeen secretaris Noardlike Fryske Wâlden · Foto('s): 

Gerrie Visser nieuwe algemeen secretaris Noardlike Fryske Wâlden

donderdag 21 april 2022

BUITENPOST – Gerrie Visser wordt per 1 oktober 2022 benoemd tot de algemeen secretaris/directeur van het bureau van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden. Dit zal gebeuren tijdens een feestelijke bijeenkomst waarmee het 20-jarige bestaan van de vereniging wordt gevierd. In juli komt zij al in dienst van de vereniging voor een inwerkperiode. 

Zij neemt  het stokje van Wout van Vulpen over, die de functie van algemeen secretaris/directeur ruim twee jaar heeft vervuld. Daarvoor was hij ruim acht jaar bestuurslid en secretaris van de vereniging en betrokken bij de professionalisering van het (Agrarisch) Natuur & Landschapsbeheer.

Gerrie Visser (49) is een boerendochter uit Broeksterwâld en werkte als zelfstandige projectleider en/of fondsenwerver o.a. voor verschillende agrarische- en culturele projecten zoals Living Lab Fryslân, Stichting Nootstroom, Pier21 en Stichting Brave New World Producties.

Zij gaat leiding geven aan de samenwerking tussen de gebieds- en samenwerkingspartners rond het Particulier en Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer, de projecten voor een duurzame landbouw en de profilering van Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden samen met het team van negen (parttime) medewerkers op het bureau van de vereniging in Buitenpost.

Gerrie Visser: ,,Naast de betrokkenheid bij de culturele sector was ik in mijn werk voor Living Lab Fryslân betrokken bij de huidige transitie van de landbouw. De combinatie van deze sectoren heeft mij geleerd om met een bredere blik naar zaken te kijken. Graag benut ik mijn ervaringen om voor de leden van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden in het Nationaal Landschap, de regio van mijn ‘thús wêzen’, te werken aan de toekomst van het gebied en in het bijzonder aan een toekomstbestendige agrarische sector midden ,,yn ‘e Mienskip’’.

 

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio