Nieuwjaars volleybaltoernooi Triumphera

Zaterdag 06-01-2018
KOLLUM - Naar goede gewoonte begon volleybalvereniging Triumphera het nieuwe jaar 2018 met een toernooi voor alle leden van de vereniging. Het was een gezellig toernooi met een grote opkomst.

Jong en oud was vertegenwoordigd. Na een openingswoord van de voorzitter Albert Hoof kon het toernooi van start gaan. Alle leden en gasten waren ingedeeld in teams met aansprekende namen als de Speklappen, de Stimpstampers, Hete Bliksem en Koolraapjes. De organisatie was dit jaar in handen van de dames TOP. Zij hadden een wedstrijdprogramma in elkaar gezet waarbij alle teams tegen elkaar speelden.  De teams waren aan elkaar gewaagd. Er werd met veel inzet gespeeld en ook waren er mooie en spannende rally’s te zien.

Tijdens de gezellige nazit boven in de kantine van de sporthal was er de prijsuitreiking.

De uitslag van dit toernooi:  1. Klapstukken
2. Spliterwtjes
3. Koolraapjes
4. Hete Bliksems
5. Speklappen
6. Stimpstampers
7. Erwtensûpers

Triumphera kan terugkijken op een zeer geslaagd en gezellig toernooi. De start voor de tweede helft van het trainings – en competitieseizoen. Ook zal dit jaar het vijftig-jarig jubileum van Triumphera gevierd worden. De jubileumcommissie is al druk bezig met het organiseren van deze mijlpaal in de geschiedenis van Triumphera.

terug naar overzicht
Geslaagd Nieuwjaars mixtoernooi TriumpheraGeslaagd Nieuwjaars mixtoernooi TriumpheraMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie