Gezelschapspellen: het perfecte cadeau voor Sinterklaasavond · Foto('s): 

Gezelschapspellen: het perfecte cadeau voor Sinterklaasavond

maandag 02 december 2019

Sinterklaasavond zit er weer aan te komen. Op 5 december is het alweer zover. Krijgen we weer allemaal pakjes van de goede Sint die we mogen uitpakken. Zo leuk en zo gezellig, maar het maken van het verlanglijstje is elke keer weer een lastig klusje. Toch misstaan gezelschapspellen zeker niet op jouw lijstje voor Sinterklaas. Je kunt deze spellen onder meer vragen van CadeauVoordeel, wat afkomstig is uit De Westereen.

30 Seconds van 999 Games

Er zijn ontiegelijk veel gezelschapspellen die je op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas zou kunnen vragen, een voorbeeld hiervan is 30 Seconds. Dit bordspel van 999 Games mag je gerust een heuse klassieker noemen. Hierbij speel je in een team en moet iemand van jouw groep binnen 30 seconden 5 begrippen die op een kaartje staan omschrijven. De andere teamspelers moeten raden wat hij/zij probeert te omschrijven. Hoe meer jullie raden, hoe verder jullie vooruit mogen op het speelbord. Ook een dobbelsteenworp zal hier een invloed op hebben. Natuurlijk moet jouw team als eerste de finish bereiken, zodat jullie winnen van het andere team. Een leuk spel om te spelen met vrienden en/of familie!

De Kolonisten Van Catan van 999 Games

Een ander populair spel van 999 Games is De Kolonisten Van Catan. Er zijn veel verschillende versies van dit bordspel uitgebracht, dus je moet kiezen welke editie jij op jouw verlanglijstje zet. Al in 1999 werd dit gezelschapsspel uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar en sindsdien is het qua populariteit zeker niet gedaald. De Kolonisten Van Catan is een handelsspel waarbij geluk een rol speelt, maar ook zeker tactiek. Om te winnen moet je als eerste van alle spelers 10 punten behalen, wat nog niet zo gemakkelijk is als het klinkt.

Een Tegen 100

Bekend van TV staat op de doos van Een Tegen 100, het is natuurlijk gebaseerd op het bekende televisie programma. Met dit gezelschapsspel haal je deze spannende quiz in huis. Net zoals bij het televisie programma is het natuurlijk de bedoeling om jouw tegenspelers weg te spelen, wat je doet door vragen goed te beantwoorden. Als jouw tegenstanders het foute antwoord geven op de vraag dan verliezen zij. Je moet dus de meerkeuzevragen het beste beantwoorden om Een Tegen 100 te winnen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?