Grandioos Kerst kinderbingo feest in de Kruswei

Donderdag 15-12-2016
DAMWâLD - De activiteiten commissie van de Krúswei in Damwâld timmert al weer enkele jaren aan de weg. En telkens wil je weer nieuwe dingen bedenken. Zo had de commissie een kinderbingo bedacht. Veel bewoners van Damwâld gaan naar bingo avonden.

Het is altijd gezellig en er is wat te winnen. Maar kunnen kinderen dan ook bingo spelen. Woensdagmiddag 14 december om twee uur was de zaal tjokvol. Zelfs na twee uur kwamen ouders nog met hun kinderen binnen stromen. Veel “memmen” en ook “heiten” bleven in de grote zaal. De kinderen vulden met behulp van ouders en van beppes de cijfers in. Twaalf maal werd er een prijs uitgedeeld. Twee keer moest er zelfs gedobbeld worden. Om vier uur gingen ouders ( vaak met vuurrode hoofden ) en hun kinderen weer voldaan naar huis. Deze activiteit zal vrijwel zeker weer worden georganiseerd.

De eerstvolgende activiteit voor de kinderen zal zijn op woensdagmiddag 12 april en dan weer om 14.00 uur. Dan hopen wij weer op een volle zaal.
De nieuwe activiteiten in de Krúswei van het komende voorjaar zullen begin 2017 huis aan huis worden verspreid. Dan kunt u uw keuze weer maken.

terug naar overzicht
Grandioos Kerst kinderbingo feest in de KrusweiGrandioos Kerst kinderbingo feest in de KrusweiGrandioos Kerst kinderbingo feest in de Kruswei
© Foto's: Koos Scherjon

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie