Groeneveld Watersport houdt open dag · Foto('s): eigen foto's
  eigen foto's

Groeneveld Watersport houdt open dag

dinsdag 28 mei 2019

Op zaterdag 1 juni van 10:00 tot 17:00 houdt Groeneveld Watersport in Dokkum een open dag. Belangstellenden zijn welkom op Over de Ee 4-6 in Dokkum. Loop gerust binnen om kennis te maken met het bedrijf en de diensten die het aanbiedt. Bekijk de actuele voorraad van boten en vaar eventueel mee met één van de gereedliggende sloepen.

Het bedrijf is gestart in 2016 en sinds april 2018 gevestigd op loopafstand van de binnenstad van Dokkum. Het afgelopen jaar is er druk gewerkt aan het opbouwen van het full service watersportbedrijf. Een bedrijf dat volgens eigenaar Chris Groeneveld nog ontbrak in Dokkum. Chris zijn bedrijf begon als een hobby, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar vorig jaar ruim tachtig boten zijn verkocht. Dit jaar zullen het naar verwachting meer dan honderd worden.

Tot nu toe werden er alleen in gebruikte boten gehandeld, maar sinds kort is Groeneveld Watersport dealer van Lago Amore sloepen. Dit merk sluit door de verschillende modellen goed aan bij het huidige aanbod. Lago Amore biedt een prima prijs/ kwaliteitverhouding waardoor liefhebbers voor relatief weinig geld een goede en complete sloep kunnen samenstellen. Chris is overtuigd van de kwaliteit van de Lago Amore sloepen en wil het watersportliefhebbers  graag zelf laten ervaren. Aangezien er toch al plannen waren om boten te gaan verhuren, heeft Chris besloten hier enkele modellen van Lago Amore voor aan te schaffen. Deze zijn binnenkort beschikbaar voor proefvaarten en voor de verhuur.

Het bedrijf verkoopt of verhuurt niet alleen boten, het verzorgt ook onderhoud en reparaties van uw boot en de motor. Maar de serviceverlening gaat verder. “Deze winter zijn we voor het eerst begonnen met winterstalling”, vertelt Chris. “Dit is al mooi op gang gekomen en bouwt een stabiele klantenkring op. We kunnen de boten voor de deur uit het water hijsen waarna deze op een stallingsbok worden geplaatst.”

Neem voor meer informatie gerust contact op met Groeneveld Watersport. Het bedrijf is gevestigd op:

Over de EE 4-6
9101 BE Dokkum
Telefoon 06 5777 4985

Groeneveld Watersport houdt open dag · Foto('s): eigen foto's
Groeneveld Watersport houdt open dag · Foto('s): eigen foto's
Groeneveld Watersport houdt open dag · Foto('s): eigen foto's
  eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?