Heerlijke producten voor het glutenvrije dieet

Dinsdag 29-01-2019
DOKKUM - Ben je coeliakiepatiënt of simpelweg een bewuste consument? Dan wil je ook gewoon heel lekker kunnen eten. In de webshop van Glutenvrij Le Poole vind je glutenvrije producten die heerlijk én gezond zijn. Het is niet voor niets dat dat dit bedrijf is uitgegroeid tot de grootste leverancier van glutenvrije voedingsmiddelen. Allemaal mogelijk dankzij de eigen bakkerij, die naast het eigen merk ook diverse andere glutenvrije producten produceert zoals crackers, beschuit en knäckebröd.

Echt glutenvrij

Wil je zeker weten dat je eten echt glutenvrij is? Genoeg reden om producten te bestellen uit de bakkerij van Christien le Poole. Zij maakt sinds 1988 producten zonder gluten, als gevolg van de coeliakie ofwel glutenintolerantie van haar dochter. Het mag duidelijk zijn met welke zorg je eten tot stand komt. Iemand met coeliakie kan al ziek worden van een enkele kruimel paneermeel. Daarom maakt Glutenvrij Le Poole geen reguliere voedingsmiddelen, zodat het bedrijf en al zijn producten gegarandeerd glutenvrij zijn.

Vers glutenvrij brood

Heb je de kans, dan koop je vers brood. Want de geur en smaak zijn dan op hun best. Die ervaring hoef je niet te missen dankzij de verse glutenvrije broden van Le Poole. Deze worden op donderdag verzonden. Voorbeelden van vers glutenvrij brood: bruinbrood, meerzadenbrood, rimboebrood, teffbrood, witbrood, woestijnbrood, haverbrood, rozijnenbrood en kerstbrood met amandelspijs.

Bij de verschillende broden is tevens rekening gehouden met andere allergenen, of specifieke ingrediënten. Sommige verse broden bevatten respectievelijk geen tarwezetmeel, kippenei, pinda, sesam, selderij of soja. Deze aanvullende informatie vind je bij ieder type brood.

Houdbaar glutenvrij brood

Heb je een glutenintolerantie, dan moet je soms je best doen om lekker en afwisselend te eten. Glutenvrij Le Poole levert daarom een grote diversiteit aan glutenvrije broden. Sommige ken je misschien al als je favoriete brood, andere zullen je verrassen. Maak kennis met bijvoorbeeld Baguette Classic (zaden/ui en bieslook) van Schnitzer, de Baguettini lauge van Schnitzer, Crisp Rolls van Schär, Black Forest Bio-maïsbrood met pompoenpitten en teff van Schnitzer, Boekweit Crispibread met oregano van Orgran, zoete puntbroodjes en rozijnenbolletjes van Schär, Chiabrood met quinoavolkorenmeel van Schnitzer, focaccia met rozemarijn van Schär en wafelcrackers met kaasaroma van Buontempo.

Gemakkelijk bestellen

Download de app van Glutenvrij Le Poole en bestel gemakkelijk je glutenvrije brood, crackers en andere producten. In deze app kies je uit het complete assortiment. De store locator toont je welke winkels het brood van Glutenvrij Le Poole verkopen.

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie