Henny Sennema gaat genieten van haar pensioen

Vrijdag 13-12-2019
KOLLUM - Met veel bewondering en waardering keken wij op donderdag 12 december met alle collega’s en cliënten terug op een prachtige samenwerking.

Na 32 jaar in dienst te zijn geweest binnen werk- en dagbesteding Alliade/Wil en rechtsvoorgangers op de creatieve locatie “Wurkwille” (gesitueerd in interieur winkel de Houttwist te Kollum) gaat onze trouwe, creatieve en ondernemende collega Henny Sennema genieten van haar pensioen. Henny Sennema werd deze middag overstroomd met cadeaus en bedankjes.

Een afscheidsborrel werd voor haar georganiseerd en op deze manier mochten ze haar verrassen en bedanken voor al haar werk, haar inzet en liefde voor mensen met een beperking en/of hulpvraag. Henny was voor onze organisatie een kritische, proactieve en betrokken medewerker, positief en vooral ook creatief.

Zij is enorm kundig en op de juiste manier mee gegaan met alle veranderingen en ontwikkelingen die door de jaren allemaal afspeelden in zorg en welzijn.
Zij mag vanaf nu gaan genieten van haar welverdiende vrije tijd!

terug naar overzicht
Henny Sennema gaat genieten van haar pensioenHenny Sennema gaat genieten van haar pensioenMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie