Het perfecte bedrijfsuitje: Bowlen, entertainment en een plategrill

Woensdag 13-02-2019
DE WESTEREEN - Bowlen in Amerikaanse stijl: het kan bij All American Bowling. Midden in de bollenstreek bloeit je feest bij de unieke bowlingbaan van Noordwijkerhout. Als je op zoek bent naar een belevenis is het de moeite om bij ons je strikes te gooien. Dankzij hippe lichteffecten, video’s, sound effects en swingende muziek komt de sfeer goed los. Zo leer je collega’s pas echt goed kennen en ontstaan er mooie ideeën. Precies wat je zoekt het bedrijfsuitje. Met als klap op de vuurpijl heerlijk plategrillen met het beste vlees, verse vis, groentegerechten en ongelimiteerde desserts.

Gemaakt voor groepen

All American Bowling, dé bowling van Noordwijkerhout, is speciaal voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes of jubileumfeesten. Veel vriendengroepen, families maar ook bedrijven komen hier in de feeststemming. Vrienden en collega’s nemen het op tegen elkaar, kinderen spelen soms gezellig teams samen met elkaar of hun ouders. Hierbij wordt de hoge kwaliteit van het restaurant met plategrill gewaardeerd. Voor iedere gelegenheid is er een voordelige Plategrill Deal!

Een autoreis van de bowlingbaan naar een restaurant is niet nodig. Iedereen schuift na afloop gewoon gezellig aan en kan daarna meteen weer naar huis, naar de groepsaccommodatie of verder het nachtleven in.

Plategrillen kan niet beter

Wat vooral heel ‘All American’ is? Het plategrillen in ons restaurant. Ook dit is precies zoals het hoort: gezellig met zijn allen, rondom de grillplaat. Iedereen grilt zijn favoriete eten. Dit zijn de beste producten uit de streek, afkomstig van ambachtelijke slager en visspecialist. Dit merkt u aan de smaak van iedere (on)gemarineerde steak, varkenshaas, zalm of gamba die u op de plaat legt. Dit alles wordt geserveerd met frites, uienringen, broodjes, kruidenboter, salades, rauwkost, satésaus, pepersaus, knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise. Ook onze hamburgers zijn niet te versmaden. Een royaal dessert na afloop is van harte aanbevolen. Schep je rijk met het onbeperkte aanbod ijs en fruit en versier ieder dessert met slagroom, warme chocolade of warme kersen!

Reserveren

Ben je klaar voor een pittig potje bowlen, lachen en heerlijk eten? Reserveer dan snel. Kies uit de verschillende Plategrill Deals voor kinderfeestjes, familiefeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten. Heeft u speciale wensen voor het eten of uw feest? Geeft u deze vooral door. Het is vanuit Friesland wel een stukje rijden, maar Bowlingbaan Noordwijkerhout is er voor iedereen. Combineer een bezoek met een weekendje weg in Zuid-Holland of als je plannen hebt om een bedrijfsfeest of jubileumfeest in Noordwijkerhout te geven, verwelkomen wij je ook graag.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie