Huis van de Maand: Het Diep 36 9201 BA Drachten

Zondag 01-12-2019
DRACHTEN -

HET DIEP 36, 9201 BA DRACHTEN, € 174.500 kosten koper

Deze ruime hoekwoning is gelegen op een heerlijk vrije hoeklocatie (aan het einde van een doodlopende straat!), aan waterpartijen, groenstroken én een uitgebreide speeltuin. De woning is voorzien van een royale aanbouw aan de achterzijde en heeft een lange oprit met carport. Deze hoekwoning is gelegen nabij het centrum van Drachten, in een zeer kindvriendelijke buurt. Alle gemakken als supermarkten, winkels en (basis)scholen zijn gelegen op korte afstand. Het geheel is traditioneel gebouwd in ca. 1962.

De woning is goed onderhouden, zo is de Intergas HR CV-ketel in 2017 vervangen en is de woning in 2018 nog geschilderd door een erkende schilder.

Begane grond: Hal; meterkast; toiletruimte met wandcloset; doorzonwoonkamer met open haard; open keuken met 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap; bijkeuken met cv-opstelling en witgoedaansluitingen; tweepersoonsslaapkamer (ca. 14,3 m²).

1e etage: overloop 4 slaapkamers te weten: tweepersoonsslaapkamer met vaste kast (ca. 10,7 m²); tweepersoonsslaapkamer met vaste kast (ca. 9,9 m²); eenpersoonsslaapkamer (ca. 5,6 m²) met balkon en een eenpersoonsslaapkamer (ca. 5,2 m²). Badkamer met douche, wastafel en mechanische ventilatie. 2e etage: vaste trap naar bergzolder. Buitenom zijn zowel de voortuin als de achtertuin onderhoudsarm aangelegd. Aan de achterzijde is een stenen berging geplaatst, welke voorzien is van elektra. Tevens is er een achterom aanwezig.

De lange oprit aan de voorzijde biedt voldoende parkeerterrein voor meerdere auto’s en is voorzien van een carport. De woning is aan de voorzijde voorzien van zonwering.

Belangrijke zaken: – Gelegen op zeer groene hoeklocatie; – Ruime aanbouw aan achterzijde; – Woning rondom geschilderd in 2018 door professionele schilder; – Dakisolatie en deels dubbele beglazing; – Zeer ruime en rechtopgetrokken woning; – Traditionele bouw; – 5 slaapkamers; – kindvriendelijke buurt; – Op (loop)afstand van vele voorzieningen; – Slaapkamer op de begane grond; – Onderhoudsarme voor- en achtertuin; – Vaste trap naar 2e etage; – Ruime oprit met carport.

Drachten is een geliefde woonplaats met een grote verscheidenheid aan voorzieningen op het gebied van sport, basisscholen, voortgezet onderwijs instellingen en een uitgebreid winkelaanbod. Bovendien nabij uitvalswegen in de richting van Groningen (A7), Leeuwarden (Wâldwei N31) en Heerenveen (A7).

Is uw interesse gewekt en wilt u dit prachtig gelegen geheel eens van binnen bekijken? U bent van harte welkom om deze hoekwoning aan Het Diep 36 te 9201 BA Drachten eens van binnen te bekijken. Klik hier voor meer informatie.

terug naar overzicht

© Foto's: Flexibele Makelaar

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie