Huur de camper van je buurman · Foto('s): 

Huur de camper van je buurman

dinsdag 18 juni 2019

Campervakanties worden steeds populairder. Niet alleen worden er steeds meer campers gekocht, ook worden ze steeds meer gehuurd. Dat laatste hoef je tegenwoordig niet meer te doen via een verhuurbedrijf. Er bestaan ook digitale platformen waarbij je huurt van een particulier.

Veel mensen willen wel eens met een camper op reis, maar zelf een kopen is wat te veel van het goede. Het is duur en vaak gebruik je hem zelf ook maar een paar weken per jaar. Particulieren die wel een camper bezitten verhuren daarom steeds vaker hun camper. Dat kan niet alleen een aardig zakcentje opleveren, de camper wordt ook nog eens goed gebruikt. Campereigenaren hoeven dat verhuren niet helemaal zelf te doen, een camper deelplatform als Goboony is er om je te helpen. Zij vormen een schakel tussen verhuurder en huurder.

Win-win situatie

Het camperdelen is een win-win situatie. Verhuurders verdienen een leuk zakcentje met hun camper en huurders zijn zo’n 40% goedkoper uit dan bij verhuurbedrijven. Wat ook een voordeel is is dat de campers zich in heel Nederland bevinden, zo kan het dus zomaar zo zijn dat de camper van je buurman ook te huur staat. Het leuke is ook dat er campers in allerlei soorten en maten verhuurd worden en de meeste verhuurders doen hun best de camper tiptop verzorgd mee te geven, inclusief extraatjes als kaasjes en wijn.

Starterspakket

Heb je interesse in het verhuren van je camper, maar kijk je een beetje op tegen de dingen die erbij komen kijken? Geen nood. Deelplatform Goboony biedt het starterspakket aan, daarmee nemen ze je een deel uit handen. Het pakket bestaat o.a. uit een professionele fotoshoot van jouw camper, hulp bij het maken van de advertentie en handleiding, hulp bij het online zetten van de advertentie op de website en begeleiding bij de eerste uitgifte en inname van jouw camper.

 

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?