Tjeerd van Seggeren slachtoffer misdrijf De Westereen

Zondag 09-07-2017
KOLLUMERZWAAG - De politie heeft zondag aan het einde van de middag de identiteit vastgesteld van de man die in De Westereen door een misdrijf om het leven is gekomen. Het gaat om de 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag. De nabestaanden (de man had een vrouw en drie kinderen) zijn inmiddels door de politie geïnformeerd. Van Seggeren runde een webshop met brommer-onderdelen. 

Uitvoerig onderzoek
Zondag 9 juli rond 10.30 uur kreeg de politie een melding van een voorbijganger van het aantreffen van een levenloos lichaam in een weiland nabij de kruising Fûgelsang – Bûterwei in De Westereen. De vindplaats werd vervolgens afgezet door agenten en direct werd begonnen met onderzoek. Rechercheurs spraken met betrokkenen en tevens werd buurtonderzoek gehouden. Ook werd door medewerkers van forensische opsporing een uitvoerig sporenonderzoek verricht. Dit onderzoek gaat maandag verder. Daarom blijft een deel van de Fûgelsang – Bûterwei afgesloten. Aan het onderzoek werkt inmiddels een team van rechercheurs.

Getuigen gezocht
Het 37-jarige slachtoffer bezocht zaterdagavond een muziekfestival in het dorp. De man verliet het feestterrein. Sindsdien werd niets meer van hem vernomen. De politie komt dan ook graag in contact met getuigen die slachtoffer buiten het festivalterrein hebben gezien. Ook als u andere informatie heeft dan hoort het onderzoeksteam dat graag. Bel de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Update: 

Het onderzoek in De Westereen gaat maandag verder. Er komt onder andere een specialistisch zoekteam (BRATRA).

terug naar overzicht

© Foto's: Ben de Jager


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie