Inloopspreekuur Freegje Mar!

Maandag 13-05-2019
Waar:
Dokkum
Wanneer:
Donderdag 16-05-2019
Hasto wat tiid oer? Wij ha minsken te koart! Sille wij ris wat ôfprate?

Bij de inloop ‘Freegje Mar’ in de bibliotheek zijn donderdag 16 mei verschillende organisaties uit Dokkum en omgeving aanwezig die meer kunnen vertellen over vrijwilligerswerk in zorg en welzijn in Dokkum en omgeving. Iedereen die erover denkt om vrijwilligerswerk te gaan doen en het leuk vind om andere mensen te ontmoeten is van harte welkom

Het Vrijwilligerssteunpunt Welzijn Het Bolwerk is aanwezig om te vertellen over Maatjesprojecten en over Huisbezoekprojecten. Verschillende organisaties zoeken nog nieuwe vrijwilligers; zoals Humanitas, De Zonnebloem, De VPTZ, UVV Dokkum, Stichting Welzijn het Bolwerk.

Een coördinator van de VPTZ vertelt meer over het werk van de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Thuiszorg Noordoost –Friesland . Deze vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom!

De vrijwilligerscoördinator van het UVV Dokkum, Unie van Vrijwilligers afdeling Dokkum is aanwezig om meer informatie te geven. Het UVV heeft ongeveer 480 vrijwilligers, die actief zijn in alle zorginstellingen in Noordoost Fryslân en Ameland. De huidige groep vrijwilligers kan nog worden uitgebreid!

Inloopspreekuur Freegje Mar!
Bibliotheek Dokkum
16 mei – 14.30-17.00 uur

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie