KV Invicta/Frigro 1 door naar de finale van de AP buitenbeker

Woensdag 15-05-2019
KOLLUM - Afgelopen dinsdag 14 mei nam Invicta/Frigro 1 het op tegen It Fean/Boelenslaan 1 in de halve finale van de A.P. buitenbeker. Onder leiding van scheidsrechter A.F. van der Meer startte de wedstrijd om 20:00.

Door middel van een vrije bal openden de oranjehemden de score in de eerste minuut. De formatie uit Surhuisterveen en Boelenslaan had hier echter snel een antwoord op. In de beginfase waren de ploegen aan elkaar gewaagd, daarna was het de uitploeg die het initiatief nam. Er werd een gat geslagen van 3 doelpunten verschil, hier had de Pruttelpot formatie nog een antwoord op door een afstandsschot in de laatste seconden. Met 6-8 werd de rust in gegaan.

Na de rust werd er in de eerste 5 minuten moeilijk gescoord, het was de thuisploeg die de korf wist te vinden. Beide ploegen scoorden hierna, waardoor de stand nog altijd in het voordeel van It Fean/ Boelenslaan lag. De rest van de tweede helft waren beide ploegen gebrand om te winnen, waardoor de stand schommelde in wie er in het voordeel was. In de laatste 10 minuten zette Invicta/Frigro de sprint in om van het gelijkspel wat nu op het scorebord stond, naar een voorsprong van 3 doelpunten. De uitploeg sloot de score af. Eindstand 14-12.

De finale van de bekerfinale wordt op 19 juni in Zuidlaren gespeeld tegen ZKC ’19 2, OKO / Bies 2 en Wez Handich / Dow 2. Aanwezig publiek bedankt en hopelijk tot in Zuidlaren!

terug naar overzicht
KV Invicta/Frigro 1 door naar de finale van de AP buitenbekerKV Invicta/Frigro 1 door naar de finale van de AP buitenbekerMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie