Invicta/Frigro1 en Pallas 1 delen de punten

Maandag 18-03-2019
KOLLUM - Afgelopen zaterdag speelde het eerste hun tweede wedstrijd in de zaalcompetitie tegen Pallas uit Leeuwarden.De directe concurrent, daarom werd dit ook wel een 4 punten wedstrijd genoemd.

De wedstrijd werd afgewerkt in de thuis hal van Invicta/Frigro gelegen in Kollum. De wedstrijd bal werd aangeboden door Scheepsvaartbedrijf P. Van Santen. Het 1ste, gesponsord door restaurant de Pruttelpot had een paar maand geleden een goede wedstrijd afgewerkt in Leeuwarden. Vooral de 1ste helft van de uitwedstrijd stemde coach Durk Oostra tot tevredenheid. Nu was het doel om deze wedstrijd en vooral de eerste helft van de vorige wedstrijd door te trekken richting de thuis wedstrijd.

Na dat de pupillen van de week Demi en Tygo beide een inloop bal mochten nemen, werd de wedstrijd gestart en wist Alex binnen 1 minuut het eerste doelpunt te scoren. Er werd in de 1ste helft 19 keer gescoord en Invicta/Frigro ging rusten met de meest minimale achterstand. 2de helft begon Invicta/Frigro beter aan de wedstrijd dan Pallas en werd 1 punt achterstand snel omgebogen naar een 2 punten voorsprong.

Uiteindelijk heeft de Pruttelpot formatie een 3 punten voorsprong gehad maar Pallas kwam mede door enkele tactische wissels terug in de wedstrijd en Invicta/Frigro had hier helaas geen passend antwoord op en na 29 minuten in de 2de helft gespeeld te hebben werd er afgefloten met een gelijke stand op het scoorde bord te hebben staan. 19-19. Helaas kon het eerste team van Invicta/Frigro de wedstrijd niet winnend afsluiten.

terug naar overzicht
Invicta/Frigro1 en Pallas 1 delen de puntenInvicta/Frigro1 en Pallas 1 delen de puntenMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie