Jan van der Meer met zijn onderneming “mens voor mens” nu in De Sionsberg

Vrijdag 03-01-2020
DOKKUM - Vanaf 1 januari 2020 is Jan van der Meer met zijn onderneming “mens voor mens” gevestigd op de G-vleugel van MC De Sionsberg, Birdaarderstraatweg 70 te Dokkum.

Jan begeleidt sinds 2014 fulltime mensen bij sterven, afscheid en rouw, leidt uitvaarten en biedt tevens ondersteuning in het omgaan met rouw en verlies. Hierbij sluit hij aan bij de wijze waarop de mensen, die door hem begeleid worden, zelf in het leven staan. Bij de één speelt geloof daarin een belangrijke rol en bij een ander juist weer niet. Jan kan, vanuit zijn opleiding, achtergrond en ervaring mensen met verschillende overtuigingen begeleiden, juist omdat de persoon in kwestie centraal wordt gesteld.

Men kan 24/7 een beroep doen op “mens voor mens” daar waar het deze begeleiding en ondersteuning betreft, ook wanneer men bij leven zelf een aantal zaken nog wil regelen. Specifiek kan men ook een beroep doen op Jan dáár waar het om de begeleiding van kinderen in sterven, afscheid en rouw gaat. Jan heeft de kennis en de ervaring om zowel kinderen als hun ouders hierin te begeleiden. Daarnaast geeft hij vanuit “mens voor mens” desgewenst voorlichting en training aan groepen belangstellenden en professionals over loslaten in het leven en loslaten van het leven zelf.

Voor meer informatie kunt u de website van “mens voor mens” bezoeken (www.janvandermeer.com) of direct contact opnemen met Jan zelf: 06-53873823.

Ook is het mogelijk om dit via de mail of per post te doen.
Email: mensvoormens@outlook.com
Adres: “mens voor mens”
t.a.v. Jan van der Meer
MC De Sionsberg
G-Vleugel, 031
Birdaarderstraatweg 70
9101 DC DOKKUM

terug naar overzicht
Jan van der Meer met zijn onderneming “mens voor mens” nu in De SionsbergJan begeleidt zowel volwassen als kinderenMeer info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Peters Foto Nieuws

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie