Jeugdig publiek bij waterpolowedstrijd PWC

Zondag 15-04-2018
DOKKUM - Afgelopen zaterdag speelde het seniorenteam van Zwem- en Waterpolo-vereniging PWC uit Buitenpost hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ZPC Hoogeveen Heren 1. Dit onder support van de jonge aanwas van PWC.

In januari is PWC gestart met een jeugd-waterpolo-afdeling. Hier is veel animo voor en er wordt zeer enthousiast en gedreven getraind onder leiding van twee enthousiaste jonge jeugdtrainers. Na het vele trainen, waarbij ook altijd een partijtje wordt gespeeld, was het wel eens interessant om te zien hoe het er bij een waterpolowedstrijd aan toe gaat.

Enkele gespannen en enthousiaste pupillen met begeleiders zaten langs de badrand de wedstrijd aan te moedigen. Hierbij kregen ze speluitleg van hun trainer. Het herenteam maakte er een sportieve wedstrijd van, mooie doelpunten, goed verdedigde acties en zelfs een strafworp. Het was een wedstrijd, waarbij de beide teams aan elkaar gewaagd waren. Deze wedstrijd had alles in zich om de jeugd een goed beeld te geven, hoe het er bij een waterpolo wedstrijd aan toe gaat.

Gelukkig voor de jeugd en goed voor de stand van het heren team werd na een periode van gelijk opgaande score de wedstrijd met overmacht uitgespeeld en gewonnen met 15-7. Met nog één wedstrijd te gaan draait het herenteam goed mee in de competitie en gaan ze voor een plek bij de eerste drie.

terug naar overzicht
Waterpolowedstrijd PWC tegen ZPC HoogeveenWaterpolowedstrijd PWC tegen ZPC HoogeveenWaterpolowedstrijd PWC tegen ZPC Hoogeveen
© Foto's: Eigen foto's


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie