Joy for People Gospel Choir doet mee aan Korenbattle

Maandag 22-04-2019
Waar:
Dokkum
Wanneer:
Zaterdag 11-05-2019
Joy for People Gospel Choir uit Dokkum doet op zaterdagavond 11 mei aanstaande mee aan de Korenbattle in de VBG Bethel in Drachten. Dit is een wedstrijd waar drie koren uit Friesland aan deel zullen nemen. Ze worden beoordeeld door een jury met onder meer Gezina van den Bos (Op en Top Vrouw). Het wordt een avondvullend programma en begint om 20.00 uur. Joy for People heeft de speciale opdracht om een nummer te doen met als thema ‘Malawi’. De avond begint met een spectaculaire opening met alle drie de koren samen.

Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is Joy for People Gospel Choir uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een uitgebreide band, kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de ‘finishing touch’. Dit alles onder leiding van hun nieuwe dirigente Carola Tavenier-Bolk.

De actie wordt georganiseerd door een groep van 40 jongeren die komende zomer met World Servants naar Malawi gaan om daar klaslokalen en lerarenwoningen te bouwen. De opbrengst van de avond is voor dit doel bestemd. Wilt u ook meebouwen? Kom dan 11 mei ook naar de Korenbattle! Presentatie van de avond is in handen van Sonja Silva. Het programma begint om 20:00u. Vanaf 19.30 uur kunt u al genieten van het kinderkoor van de Bethel.

terug naar overzicht
Joy For People Gospel Choir doet mee aan Korenbattle
© Foto's: Bote Sape Schoorstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie