Jubilerende brandweerlieden in het zonnetje gezet

Vrijdag 12-01-2018
DAMWâLD/DE WESTEREEN - Op de jaarlijkse korpsavond van de posten Damwâld en De Westereen is na de jaarlijkse terugblik stilgestaan bij een aantal jubilea. Van de post Damwâld kreeg Theo Geert de Haan een oorkonde voor 12,5 jaar brandweerdienst. Vanuit de post De Westereen was er in totaal voor maar liefst 100 jaar aan brandweer jubilarissen aanwezig.

Vier heren met ieder 25 jaar brandweerdienst werden door het clusterhoofd Marko Fennema in het zonnetje gezet. Het betrof hier Jan Krol, Albert Dantuma, Albert Janssen en Minco Riemersma. Vervolgens was het woord aan de nieuwe burgemeester de heer Agricola. Het was voor hem de eerste kennismaking met de korpsleden.

Na het uitspreken van zijn dank en waardering voor de brandweervrijwilligers en hun partners, bleek hij voor Wim Plooy nog een verrassing te hebben. Wim Plooy heeft eind september afscheid genomen van de brandweer, als dank voor zijn bijna 23 jarige bijdrage aan de post Damwâld werd hem een koninklijke onderscheiding uitgereikt.

terug naar overzicht
Jubilerende Brandweerlieden in het zonnetje gezetJubilerende Brandweerlieden in het zonnetje gezetJubilerende Brandweerlieden in het zonnetje gezetMeer info & foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Koos Scherjon


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie