Judo Kings winnen Bartje in Assen

Maandag 16-04-2018
ASSEN - Zaterdag 14 april is er in Assen het sterke Bartje Toernooi georganiseerd. De Judo Kings deden hier ook aan mee en met succes. Met in totaal 18 prijzen waarvan precies de helft dames en de andere helft heren is het toernooi voor de Kings prima verlopen.

Bij de dames werden Daphne de Jong (Giekerk), Rixt Geertsma (Feanwalden) en Inaya Verharen (Gorredijk) kampioen. Het zilver was voor Berber Ludema (Dokkum), Yanna Yu Kleinhuis (Grou), Margje Busstra (Grou) en nogmaals Inaya Verharen (Gorredijk). Inaya heeft twee keer mee gedaan, ook een keer in een zwaardere poule.het brons is gewonnen door Nadja Rokic (Sneek) en Amara Buwalda Bolsward.

Bij de heren ging het goud naar Omar Rokic (Sneek), Brian Smid (de Westereen) en Wesley Smid (de Westereen). De laatst genoemde won in de halve finale van de nummer 2 van Nederland Jarno Bronsvoord. Het zilver ging naar Jarno Veenstra (de Westereen) die een hele mooie schouderworp maakte, Brian Smid (de Westereen) in een oudere leeftijdsklasse) en Jouke Kingma (Sint Jacobi Parochie). Het brons was voor Matthijs Luinstra (Kollumerzwaag), Ivan Terpstra (Rinsumageest) en Riemer Jelte Buwalda (Bolsward).

Op de foto staat Wesley Smid met goud.

terug naar overzicht
Goud voor Wesley Smid van Judo Kings
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie