Judoka Milou Hendriks kampioen in Lommel · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Judoka Milou Hendriks kampioen in Lommel

maandag 15 april 2019

Zondag zijn de Judo Kings met een drietal judoka’s vertrokken naar Lommel om daar deel te nemen aan de Soeverein Cup. Een groot internationaal judo toernooi met sterke Belgen, Duitsers, Nederlanders en judoka’s uit Luxemburg.

Mink de Ruiter wist tot de wedstrijd om het brons te komen, maar verloor daar helaas en werd vijfde. Wesley Smid won twee wedstrijden op rij, maar verloor vervolgens zonder herkansing te krijgen en kon dus ook vroegtijdig het toernooi verlaten.

Milou Hendriks verloor haar halve finale in de categorie U15 waardoor ze in België tegen een Fries de wedstrijd om het brons moest uitvechten, deze won ze.

Vervolgens heeft Milou nog meegedaan aan de klasse U18 waar ze tegenover twee sterke dames, waaronder de Belgische kampioene stond. Ze wist één partij te winnen, de andere partij verloor ze helaas, maar omdat ze de lichtste in de categorie was, werd ze alsnog kampioen.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 08:00
  • 08:00 - 10:00
  • 10:00 - 12:00
  • 12:00 - 14:00
  • 14:00 - 18:00
  • 18:00 - 20:00
  • 20:00 - 22:00