Kennismaking met S!N, De Groen en met je eigen talenten

Vrijdag 08-11-2019
DOKKUM - Zaterdag 9 november kan een ieder kennismaken met S!N en de mensen achter S!N, de lokale sociale partij van Noardeast-Fryslân. Na het besloten gedeelte zijn leden en belangstellenden van harte welkom bij het openbare deel dan deze S!N-dag. Ben je geïnteresseerd? Schroom niet en kom gerust langs. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

De middag begint om 13:00 uur in het wijklokaal in De Groen te Dokkum. Het programma start met onder andere een politieke pub quiz.

Van 14:00 tot 16:00 uur kan je ook je eigen talenten ontdekken. Door het volgen van verschillende korte vrijblijvende workshops maak je kennis met De Groen en met elkaar. Tijdens de gratis workshops mag je schilderen, beeldhouwen, pottenbakken, graffitikunst maken en yoga doen.

De Groen is gevestigd in de voormalige Groen van Prinstererschool aan de Van Kleffenstraat 5 te Dokkum. Naast een actief wijklokaal zitten in de lokalen diverse creatievelingen die er werken en cursussen verzorgen. Informatie over S!N vindt je op www.sin.frl.

Het belooft een afwisselende en gezellige middag te worden.
Tot zaterdag!

Fotobijschrift:
De enthousiaste mensen van S!N zien je graag op zaterdag 9 november om 13:00 uur in De Groen.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie