Keramiek schilderen: ontspannen en creatief bezig zijn

Dinsdag 15-05-2018
KOLLUM - Dinsdag 15 mei konden mensen in en rond Kollum die te maken hebben met kanker kennis maken met keramiek schilderen. De workshop werd georganiseerd door De Skulp, Centrum voor Leven met Kanker.

De Skulp was in 2016 goed doel van de Samenloop voor Hoop die in Kollum is gehouden. De mensen uit de eregastengroep van de Samenloop waren voor de workshop uitgenodigd. Keramiekschilderen: ontspannen en creatief bezig zijn. “Er waren ook mensen uit de organisatie van de Samenloop voor Hoop aanwezig”

Natasja van Studio Happy Hands uit Heerenveen had borden, mokken en schaaltjes meegebracht die konden worden beschilderd. De deelnemers gebruikten hiervoor de eigen fantasie of een voorbeeld. Keramiek schilderen is heel ontspannend bezig zijn met je handen. Even niets anders aan je hoofd. En iedereen kan het! De werkstukken worden nog van een glazuurlaag voorzien en gaan daarna de oven in. Daarna is het gebruiksklaar. De gasten vonden het een geslaagde activiteit. In overleg wordt gekeken of er in het najaar weer een activiteit wordt georganiseerd.

terug naar overzicht
Keramiekschilderen: ontspannen en creatief bezig zijnKeramiekschilderen: ontspannen en creatief bezig zijn.Meer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie