Kick-off voor vrijwilligers Admiraliteitsdagen

Woensdag 04-09-2019
DOKKUM - Woensdagavond vond op de Markt in Dokkum de kick-off voor de vrijwilligers van de Admiraliteitsdagen plaats. Vrijwilligers vanuit verschillende taken hadden zich verzameld op het festivalterrein. 

Voorzitter Jan Michiel van der Gang heette velen persoonlijk welkom. Men was onder de indruk over het vele werk wat ook dit jaar weer voorafgaand aan het feest was verzet door alle partijen.

Ook een aantal tweede jaars leerlingen van de Friese Poort hadden dit jaar hun steentje bijgedragen door mee te helpen met de opbouw rond het podium op de Markt.  Nu de meeste grote zaken zijn geregeld, is het nog een kwestie van de puntjes op de i. De Kick-off van de Admiraliteitsdagen trok diverse vrijwilligers en ander belangstellenden, een ieder werd voorzien van een hapje en een drankje.

De Admiraliteitsdagen zijn dit jaar van 5  t/m 8 september. Streekomroep RTV NOF doet het hele weekend live verslag via radio, televisie, onze website, app en social media. De uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Dokkum/Damwâld en Kabelnoord. 

terug naar overzicht
Cheers op de Kick-off van de AdmiraliteitsdagenEen hapje en een drankjeDe vrijwilligers zijn er klaar voorMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Peters Foto Nieuws

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie