Kinderkledingbeurs Berneguod zeer geslaagd

Zaterdag 09-11-2019
KOLLUMERZWAAG - Zaterdag 9 november is in de Trije Doarpen in Kollumerzwaag de twaalfde editie van de Kinderkleding-en Speelgoedbeurs georganiseerd door Berneguod. Om tien uur stond er al een lange rij te wachten en in een kwartier tijd waren al 130 bezoekers binnen.

De organisatie is nu in handen van Wendy Koonstra en Linda Bosma. De uit De Westereen en Zwagerbosch afkomstige dames hebben met behulp van 25 vrijwilligsters deze beurs gerealiseerd. Door 60 deelnemers was er in alle maten kinderkleding en veel speelgoed ingeleverd.

De ouders konden rustig even gaan winkelen, want de kinderen werden heel goed opgevangen bij Hiltsje van Thuishuis Bernebeam, die nu gevestigd is in de Trije Doarpen. Ook daar werd veel gebruik van gemaakt. De artikelen, die niet verkocht zijn en die niet terug gaan naar de deelneemsters worden geschonken aan een goed doel, deze keer Babyhope.De organisatie is van plan om in het voorjaar opnieuw een beurs te organiseren.

Onder alle betalende klanten die hun naam en telefoonnummer achterlieten werd een weekendje Ameland verloot. Vooraf waren er al meerdere like en deelacties op facebook voor verschillende tegoedbonnen/cadeaupakketjes.

terug naar overzicht
Kinderkledingbeurs Berneguod zeer geslaagdKinderkleding- en speelgoedbeurs Berneguod zeer geslaagdThuishuis de Bernebeam was er voor de opvang van de kleintjes
© Foto's: Jantsje Wiersma

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie