Klussen in de zomer: hoe vernieuw jij je woning?

Maandag 05-08-2019
DOKKUM - De zomer biedt je de uitgelezen mogelijkheid om klussen in huis uit te voeren! Buiten is het mooi weer, waardoor je relatief weinig binnen zal zitten. Het maakt hierdoor niet uit, als het als gevolg van de renovatie van je woning een rommeltje is in huis. Naast de klussen die in huis kunnen worden uitgevoerd, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de kozijnen aan de buitenzijde te vernieuwen. Door ze van een nieuwe laag verf te voorzien, ga je houtrot tegen. Zo hoeft het hout minder snel vervangen te worden. In huis kun je aan de slag met de vloer, met het behang op je muren of de verouderde keukenkastjes.

In dit artikel lees je meer over mogelijkheden die je hebt, bij het vervangen van de vloeren in je woning. Kies je voor een moderne vloer van beton, of toch voor de gezellige en sfeervolle houten vloer?

Meer gezelligheid in huis met houten vloeren

Een van de voornaamste redenen om voor een houten vloer in huis te kiezen, is het feit dat het hout een hele sfeervolle uitstraling heeft. Ideaal, wanneer je een ruimte momenteel kil of ongezellig vindt! Daarbij heb je in het geval van houten vloeren keuze uit een breed scala aan modellen. Kies bijvoorbeeld voor een speelse visgraatvloer, een grijze vloer van hout of zelfs een klassieke zwarte vloer. Een derde reden om voor houten vloeren te kiezen, is het feit dat het hout aansluit bij de natuurlijke uitstraling van Friese woningen. Het past bij de natuur in onze provincie.

Houten vloeren ideaal voor gezinnen met een hond

Veel Friese gezinnen hebben een hond of kat als huisdier. Ook voor hen is een houten vloer interessant! Door de duurzaamheid van houten vloeren, zullen de nagels van deze huisdieren niet snel voor schade aan de vloer zorgen. Zeker niet, wanneer je voor een kwalitatief goede vloer kiest. Bij de aanschaf van een nieuwe vloer hoef je je niet te beperken tot het aanbod in Friesland zelf. Je kunt een nieuwe vloer heel eenvoudig online bestellen. Zo heb je de keuze uit een veel ruimer aanbod!

terug naar overzicht


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie