Klussen in de zomer: hoe vernieuw jij je woning? · Foto('s): 

Klussen in de zomer: hoe vernieuw jij je woning?

maandag 05 augustus 2019

De zomer biedt je de uitgelezen mogelijkheid om klussen in huis uit te voeren! Buiten is het mooi weer, waardoor je relatief weinig binnen zal zitten. Het maakt hierdoor niet uit, als het als gevolg van de renovatie van je woning een rommeltje is in huis. Naast de klussen die in huis kunnen worden uitgevoerd, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de kozijnen aan de buitenzijde te vernieuwen. Door ze van een nieuwe laag verf te voorzien, ga je houtrot tegen. Zo hoeft het hout minder snel vervangen te worden. In huis kun je aan de slag met de vloer, met het behang op je muren of de verouderde keukenkastjes.

In dit artikel lees je meer over mogelijkheden die je hebt, bij het vervangen van de vloeren in je woning. Kies je voor een moderne vloer van beton, of toch voor de gezellige en sfeervolle houten vloer?

Meer gezelligheid in huis met houten vloeren

Een van de voornaamste redenen om voor een houten vloer in huis te kiezen, is het feit dat het hout een hele sfeervolle uitstraling heeft. Ideaal, wanneer je een ruimte momenteel kil of ongezellig vindt! Daarbij heb je in het geval van houten vloeren keuze uit een breed scala aan modellen. Kies bijvoorbeeld voor een speelse visgraatvloer, een grijze vloer van hout of zelfs een klassieke zwarte vloer. Een derde reden om voor houten vloeren te kiezen, is het feit dat het hout aansluit bij de natuurlijke uitstraling van Friese woningen. Het past bij de natuur in onze provincie.

Houten vloeren ideaal voor gezinnen met een hond

Veel Friese gezinnen hebben een hond of kat als huisdier. Ook voor hen is een houten vloer interessant! Door de duurzaamheid van houten vloeren, zullen de nagels van deze huisdieren niet snel voor schade aan de vloer zorgen. Zeker niet, wanneer je voor een kwalitatief goede vloer kiest. Bij de aanschaf van een nieuwe vloer hoef je je niet te beperken tot het aanbod in Friesland zelf. Je kunt een nieuwe vloer heel eenvoudig online bestellen. Zo heb je de keuze uit een veel ruimer aanbod!

Klussen in de zomer: hoe vernieuw jij je woning? · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact