Kollum wint Pompster Boys toernooi 2018 · Foto('s): Eigen Foto's
  Eigen Foto's

Kollum wint Pompster Boys toernooi 2018

zondag 08 juli 2018

Onder ideale weersomstandigheden vond zaterdag 7 juli het Pompster Boys toernooi in Kollumerpomp plaats. In de openingswedstrijd van het toernooi waren de Pompster Boys en Kollum erg aan elkaar gewaagt, dit resulteerde in een 0-0 gelijkspel.

In de tweede wedstrijd kwam Engwierum via een afstandsschot van 30 meter op een 1-0 voorsprong tegen Burum. Dit was tevens de einduitslag.Hierna speelde de Pompster Boys hun tweede wedstrijd tegen Engwierum. Het was Marinus Hoekstra die de Pompster Boys met 2 doelpunten op een 2-0 voorsprong zette. Na rust was het Arjan van Straten die de score naar 3-0 opschroefde. Engwierum scoorde aan het einde van de wedstrijd nog 1 keer wat een 3-1 overwinning voor de Pompster Boys opleverde.

Kollum won in de 4de wedstrijd van het toernooi met 2-0 van Burum. In de Laatste wedstrijd van de Pompster Boys waren de krachten weggevloeid. Burum won deze wedstrijd met 4-0. De laatste wedstrijd van het toernooi ging tussen Kollum en Engwierum. De winnaar van deze wedstrijd zou winnaar van het toernooi gaan worden. Het was Kollum die voor rust op een 1-0 voorsprong kwam. Na rust kwam Engwierum langszij, wat een 1-1 eindstand opleverde. Mede door dit punt werd Kollum winnaar van het Pompster Boys toernooi 2018.

Al met al een zeer geslaagd toernooi, met een grote publieke belangstelling. Verder willen we alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt. Tot volgend jaar, dan hopen we dit toernooi weer te kunnen realiseren.