Koningsdag 2019 in Kollum

Donderdag 18-04-2019
KOLLUM - Het Oranje Comité Kollum heeft voor dit jaar op Koningsdag weer een prachtig programma gemaakt voor alle leeftijden. De aubade vindt  net als in voorgaande jaren plaats bij het oude gemeentehuis “Huize van Sytzama” aan de Voorstraat. De gemeente Noardeast-Fryslân wordt hierbij vertegenwoordigd door wethouder Jouke Douwe de Vries en Esther Hanemaayer. De muzikale medewerking wordt wederom verleend door Brassband Wilhelmina ook uit Kollum.

‘s Middags is er een sport- en spelmiddag voor jong en oud op het Hertenkamp/Wilhelminapark. Hier zijn tal van attracties waar eenieder zich kan vermaken. Dit is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de kinderpostzegels, die is opgehaald door de Kollumer Basisscholen. Voor de ouderen (50+) is er een gezellige middag in Meckama State, welke wordt verzorgd door Griet Wiersma. Voor de allerkleinsten wordt er een kinderuurtje verzorgd in sporthal ’Baensein’ door André Caron, dé kinderentertainer van Friesland.

De collectanten zijn inmiddels bij u aan de deur geweest en mede daardoor worden alle genoemde onderdelen u kosteloos aangeboden. Ook bedanken we het Plaatselijk Belang Kollum voor de bijdrage. Iedere Kollumer is van harte welkom en we hopen er met elkaar een prachtige Koningsdag van te maken.

Voor het volledige programma zie: www.oranjecomitekollum.nl.

 

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie