Korfballers van W.I.K.’34 strijden niet voldoende tegen Spannum · Foto('s):

Korfballers van W.I.K.’34 strijden niet voldoende tegen Spannum

woensdag 12 december 2018

Afgelopen zaterdag werd er in Easterein gekorfbald tegen Spannum. De selectie was erop gebrand om een aantal punten mee naar huis te nemen. Na het eerste fluitsignaal werd er elke aanval flink gestreden. Toch werd er de eerste 10 minuten niet gescoord. Beide ploegen zijn elke keer wedstrijd weer aan elkaar gewaagd.

Na deze 10 minuten werd er gescoord door beide partijen. Spannum ging wel voorop, maar W.I.K. bleef rustig volgen. Helaas was de scherpheid bij de ploeg uit Damwâld de laatste 10 minuten van de eerste helft ver te zoeken en werd er 5x op rij gescoord door de tegenpartij. Dit resulteerde in een ruststand van 10-4.

Na de rust begint W.I.K. scherp en weet het gat bijna te dichten. Het duurde jammer genoeg niet lang totdat Spannum dit kwam overnemen en scoorde lekker door. Uiteindelijk werd de uitstand hierdoor 21-15. Aankomende zaterdag zal er feller gestreden moeten worden om de punten in huis te houden. Om 17.20 uur wordt er gestreden tegen Feanwâlden.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00