KV de Granaet maatje te groot voor V en V · Foto('s): KV de Granaet
  KV de Granaet

KV de Granaet maatje te groot voor V en V

zondag 17 februari 2019

Na het verlies van vorige week tegen Noordenveld, was speelde KV De Granaet afgelopen zaterdag tegen V&V uit Garyp. Het was De Granaet die het scoren opende. Al snel stond er 3-0 op het scorebord door 2 mooie doelpunten van afstand, erin gemikt door Ronald de Jager. Ook Gerben de Vries scoorde van afstand. De eerste helft bleef De Granaet een doelpuntenregen geven en overdonderde V&V met een 12-2 voorsprong in de rust.

Het leek wel of had de tegenstander de wind van voren had gehad in de kleedkamer, want het was V&V die als eerste de korf wist te vinden in de tweede helft. De Granaet deed goede zaken en scoorde vanuit alle hoeken. Ze lieten mooie aanvallen zien en deze werden bekroond met fantastische doelpunten. Ook V&V had de motor aan staan en scoorde in de tweede helft 7 keer. Het laatste doelpunt was voor Gerben de Vries die de eindstand op 21-10 wist te zetten.

Verdiende punten voor het eerste van De Granaet. Ze lieten mooi spel en doelpunten zien aan het vele publiek wat op de tribune zat. Nu eerst drie weken rust voor de selectie. Pas op 10 maart spelen de Dokkumers weer een wedstrijd.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00