KV DTL uit Hantum verliest laatste wedstrijd · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

KV DTL uit Hantum verliest laatste wedstrijd

zondag 16 juni 2019

Op zaterdag 15 juni speelde De Tinnen Leppel 1 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Samenspel Is Macht 1. De selectie was al eerder aanwezig om het 3e aan te komen moedigen, die onlangs het mooie weer en goede  support hebben verloren met 10-9 van het 2e van SIM.

20 minuten laten dan gepland ging de wedstrijd dan eindelijk van start, SIM was de eerste ploeg die wist te scoren, maar DTL wist de korf ook te vinden! Al snel stonden we 5-2 achter maar 10 minuten voor rust wist DTL zich te herpakken, na 25 minuten spelen stond de stand weer gelijk, 5-5. Echter wisten we net voor de rust op een voorsprong van 6-8 te komen.

Na de rust ging DTL weer met frisse moed het veld op, SIM wist zicht na rust goed te herpakken en na een poosje spelen stond het weer gelijk,9-9. Het haperde in de aanvallen bij DTL en het verdedigen ging slechter, hierdoor komt SIM op een voorsprong. Uiteindelijk heeft SIM gewonnen met 15-11 van DTL. Wegens het 100-jarige bestaan van SIM kregen we nog een aantal consumptiemunten, deze hebben we in het zonnige weer genuttigd. Volgend jaar blijft DTL in de 3e klas spelen, maar dan onder leiding van een nieuwe coach.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00