KV Veenwouden voor de tweede keer met winst naar huis · Foto('s):

KV Veenwouden voor de tweede keer met winst naar huis

maandag 16 april 2018

Zaterdag 14 april mochten de korfballers van KV Veenwouden het opnemen tegen KV Lemmer. Beide partijen hadden de vorige wedstrijd weten te winnen dus beiden gingen met vol vertrouwen de wedstrijd in. In de zaal hebben de ploegen ook al tegenover elkaar gestaan waar bleek dat de teams goed aan elkaar gewaagt zijn.

KV Lemmer opende de score deze middag met een goed afstand schot. De wind zorgde ervoor dat er niet snel weer werd gescoord. De blauw wit hemden konden na twintig minuten een voorsprong op het scorebord zetten van 3-6. Het gaatje met KV Lemmer werd nog vergroot tot 4 en zo gingen beide partijen met een stand van 5-9 de kleedkamers in. Coach Daniël Keizer was erg blij met deze voorsprong maar waarschuwde ook dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was.

Hij wees zijn team er op goed scherp aan de tweede helft te beginnen en naar goede kansen te blijven zoeken. Al snel bleek dat de scherpte bij KV Veenwouden in het begin ontbrak en KV Lemmer wist het gaatje terug te brengen naar 8-10. Beide ploegen bleven vechten voor de punten. KV Lemmer wist in de slotminuten nog een keer te scoren maar kwam net te kort. KV Veenwouden ging met de winstpunten naar huis met een 11-12 op het scorebord. Nadat KV Veenwouden twee wedstrijden op rij heeft weten te winnen kijken ze vol goede moed uit naar volgende week. Op zaterdag 21 april staat de wedstrijd KV Veenwouden tegen SIM 1 om 15:30 uur in Veenwouden op het programma.

Doelpuntemakers Veenwouden: Thiadmar Sijens (4), Henk Moorlag (3), Meindert Tangerman (2), Johannes de Boer, Riemkje Keizer en Anna Tadema allen (1).

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00