Kwalitatieve lopers en evenemententapijt voor uw evenement

Maandag 06-05-2019
DOKKUM - Lopers zijn een feestelijke aankleding voor op bruiloften, partijen, galafeesten, Open Dagen van bedrijven en meer. Natuurlijk zijn ze leverbaar in de kleur rood maar daarnaast ook in allerlei andere uiteenlopende kleuren. Ook is evenemententapijt een oplossing als u aankleding zoekt voor een evenement of beurs. Rode lopers en ander evenemententapijt bestelt u gewoon heel gemakkelijk online. Voor iedere situatie is er wel een passend product. Extra persoonlijk wordt de loper als u deze laat bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Het juiste tapijt voor uw situatie

Bedrijven bestellen rode lopers en evenemententapijt maar al te graag bij GJ Floors of de Duitse webwinkel Roteteppiche.de. Hier heeft u een complete keuze uit alle verschillende soorten tapijten en tapijtkwaliteiten. Voor uiteenlopende toepassingen koopt u voordelig tapijtlopers en evenemententapijt in de juiste kleur. Zo richt u een beurs of bedrijfsruimte precies in zoals u wilt. Enkele voorbeelden van evenemententapijt in ons assortiment:

Extra voordelig: onze actielopers

Als u tapijt zoekt voor eenmalig gebruik en het niet teveel mag kosten, kunt u kiezen voor onze actielopers. De lopers zijn leverbaar in allerlei kleuren. Deze speciale actie lopers zijn met name geschikt voor korte gebruiksperiodes en lenen zich daarom perfect voor een winkelopening, beursdeelname of bruiloft. Met afzetpalen en afzetkoorden maakt u de loper extra feestelijk. Ook dit kunt u bij ons bestellen. Dan bent u in één keer klaar voor het feest.

Loper met logo

Een unieke loper met print bestelt u ook bij GJ Floors. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het printen van uw afbeelding of tekst op een loper. Deze kwaliteit is standaard voorzien van een sterke PVC rug en is eenvoudig te reinigen. U kunt dit tapijtsoort langdurig buiten laten liggen.  Met een loper met logo creëert u een mooie entree en tegelijkertijd verbinding met uw merk of bedrijf.

Afdektapijt

Ook geschikt voor op beurzen en evenementen is ons product afdektapijt of bouwtapijt.  Deze kwaliteit in naaldvilt, vilt of  is bijvoorbeeld geschikt voor feesten en partijen in een sporthal. Afdektapijt heeft een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het is een heel goedkoop type tapijtsoort maar wel gemaakt van hoogwaardige materialen. Het tapijt beschermt voldoende en werkt geluiddempend. Behalve voor (eenmalig) gebruik op een evenement, is dit type tapijt ook geschikt voor verbouwingen van huizen of kantoren, waar de vloer beschermd moet worden.

Ook ideaal voor buitentoepassingen

Green Power is kunstgrastapijt. Dit type is erg geschikt en daarnaast geschikt voor op beurzen, evenementen, campings en vakantieparken. Het voldoet aan aan alle brandveiligheidseisen. Alaska kunstgras is tevens geschikt voor campings, vakantieparken, beurzen, bruiloften en evenementen.

Bevestigingsmateriaal voor het tapijt 

Voor het vastzetten van uw beurstapijt heeft u de juiste accessoires nodig zoals bevestigingspennen, lijm, lijmband, dubbelzijdig tape of mesjes. Al deze en andere accessoires bestelt u meteen mee. Wilt u  meer weten? E-mail of bel ons voor meer informatie. Wij informeren u graag verder over ons kunstgras, onze levertijden en professionele legservice.

Legservice

Als u wilt besparen op de kosten is het mogelijk om de rode loper of het evenemententapijt zelf te leggen. Daarnaast is gebruik maken van onze legservice ook een optie. Hiervoor hanteren wij vier verschillende optiepakketten. Kies zelf het pakket dat het beste bij u past. Op een afgesproken tijdstip komen onze medewerkers dan bij u langs om het evenemententapijt te leggen. Wilt u meer informatie over welke loper of evenemententapijt geschikt is voor uw toepassing? Onze medewerkers helpen u graag. Bel dan voor meer informatie naar 038 – 33 75 332.

terug naar overzicht


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-08:00 | RTV NOF Nonstop
08:00-09:00 | Harteklanken
09:00-11:00 | Klankbord
11:00-14:00 | Weekend Nieuwsshow
14:00-18:00 | Runwei Sport
18:00-20:00 | Hollandse toppers
20:00-23:00 | Hollands op zijn best
23:00-00:00 | Hollandse Nacht
Klik hier voor programma- informatie