KwikFit Dokkum meest klantvriendelijke KwikFit-vestiging van Friesland · Foto('s): Pixabay Devolk
  Pixabay Devolk
RECLAME

KwikFit Dokkum meest klantvriendelijke KwikFit-vestiging van Friesland

dinsdag 25 januari 2022

DOKKUM – KwikFit Dokkum, aan de Rondweg-West, is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke KwikFit-vestiging van Friesland. Klanten van deze KwikFit-garage geven de vestiging gemiddeld een 9,1 als gevraagd wordt naar vriendelijkheid en kwaliteit. 

Traditiegetrouw strijden alle KwikFit–vestigingen elk jaar om de titel ‘Beste KwikFit-vestiging van Nederland’. De winnaar van deze interne verkiezing wordt bepaald aan de hand van het oordeel van klanten over ‘hun’ KwikFit-vestiging. Via een enquête is bezoekers van de vestiging gevraagd naar hun mening over onder meer klantvriendelijkheid, wachttijd, kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de prijs en of ze een bezoek aan de desbetreffende KwikFit-vestiging zouden aanbevelen aan hun vrienden, familie en kennissen.

Landelijk success
Niet alleen in Dokkum zijn klanten enorm tevreden met de service van KwikFit. Door heel Nederland ontvangen de KwikFit-garages mooie cijfers. “We zien dit jaar weer een stijging van ons gemiddelde klanttevredenheidscijfer. Het is fijn te zien dat klanten een bezoek aan onze garage als positief ervaren, want daar doen we het tenslotte voor”, aldus Arjan van der Meer, Marketing Director bij KwikFit. “Wel dagen we onszelf continu uit om ieder jaar de lat hoger te leggen en de score te verbeteren. Je auto naar de garage brengen is voor de meeste mensen geen bijzondere ervaring. Wij doen ons best om dit wel zo te laten zijn en  op een uitzonderlijke manier onze diensten te verlenen. Het is geweldig te zien dat onze klanten dit ook erkennen.”

Over KwikFit
In 1971 opende Tom Farmer het eerste KwikFit-filiaal in het Schotse Edinburgh. Een garagebedrijf georganiseerd als een fastfoodrestaurant. Je kwam binnen en kreeg een heldere prijsopgave. Een uur later was je auto gerepareerd en reed je weer weg. De auto’s van toen zijn niet de auto’s van nu. De techniek verandert razendsnel en elektrische aandrijving verdringt de brandstofmotoren. Onze organisatie en de 1.200 KwikFitters passen zich continu aan om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?