Lanterfanters festival op Natuurlijk Kollumeroord

Zondag 02-09-2018
KOLLUMERPOMP - Op zaterdag 1 september waren veel bezoekers op de allereerste editie van het Lanterfanter Festival. Iedereen was welkom op het laid-back feestje op Natuurlijk Kollumeroord. Natuurlijk Kollumeroord biedt al jaren ruimte aan schoolkampen, verenigingen en bedrijven.

Ook geven steeds meer stellen elkaar het ja-woord op deze unieke plek. Dit jaar kwam er een festival bij in de sfeer die de locatie ademt: onbezorgd en ontspannen. “Het is heerlijk om hier te zijn”, vertrouwen Mariska Verwei en Jasmijn Backx ons toe. Jasmijn en Mariska lanterfanteren hier al vanaf het begin en nodigen nu anderen van harte uit om mee te doen. “Het is een te mooie plek om niet te delen”.

Het Lanterfanter Festival is bedoeld om nog heel even van de vakantie te genieten en de zomer te vieren. Tussen 12.00 en 22.00 uur konden lanterfanters terecht voor lekker eten en drinken, fijne muziek, gezellige activiteiten en vooral veel plekjes om te lanterfanteren. Er werd aangeraden om zwemkleding, slippers en een picknickkleedje mee te nemen. Het Lanterfanter Festival is vrij toegankelijk en leuk voor bezoekers van alle leeftijden.

terug naar overzicht
Lanterfanters festival op Natuurlijk Kollumeroord Lanterfanters festival op Natuurlijk Kollumeroord Meer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie