Lees in Erfrechtmagazine interessante artikelen over nalatenschapskwesties

Dinsdag 03-12-2019
DOKKUM - Wanneer een van uw dierbaren komt te overlijden, krijgt u in korte tijd veel te verwerken. Er volgt niet alleen een verdrietige en emotionele periode, maar u dient helaas ook een aantal zakelijke beslissingen te nemen. Na de uitvaart moet u samen met andere nabestaanden de nalatenschap afwikkelen. Eventuele geschillen of problemen die hierbij optreden, vergroten het verdriet alleen maar. Wanneer u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde erfrecht advocaat, voorkomt dit escalatie en helpt dit om conflicten op te lossen. De advocaten van het kantoor Advocaten Familie- & Erfrecht kunnen u bijstaan bij vraagstukken in de breedste zin van het woord. In het online Erfrechtmagazine van dit kantoor leest u alles over nalatenschapskwesties.

Gespecialiseerde advocaten delen hun kennis en ervaring

Erfrechtmagazine staat boordevol interessante artikelen over nalatenschapskwesties. Deze gaan in het bijzonder over geschillen die bij het afwikkelen van nalatenschappen kunnen optreden, evenals complexe erfenissen waarbij zich problemen voordoen. Want nalatenschappen die zo lastig in elkaar steken dat deze moeilijk kunnen worden afgewikkeld, zijn aan de orde van de dag. Hetzelfde geldt voor erfenissen waarbij ruzies ontstaan. De advocaten van het kantoor Advocaten Familie- & Erfrecht delen hun kennis en ervaring graag met u in Erfrechtmagazine en hopen dat de informatie bijdraagt aan oplossingen bij uw problemen op het gebied van erfrecht. Dit geldt zowel voor erfgenamen, legitimarissen en legatarissen als executeurs en vereffenaars.

Diverse onderwerpen over zaken rondom de erfenis

In de decembereditie is er aandacht voor verschillende onderwerpen die een licht laten schijnen over zaken rondom de erfenis. Zo vindt u een nuttige tip over het goed vastleggen van de samenstelling van de nalatenschap. Ook leest u een artikel over betere bescherming voor erfgenamen en de interessante column ‘De beste erfrechtadvocaat’. Er blijven natuurlijk altijd kwesties rondom de nalatenschap die zich niet laten oplossen zonder de hulp van een gespecialiseerde advocaat. Het is goed mogelijk om tot oplossingen te komen zonder procedures bij de rechter. Soms is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk. Maar voor Advocaten Familie- & Erfrecht is elk probleem omtrent erfrecht er om te worden opgelost.

Bent u op zoek naar informatie over nalatenschapskwesties? Lees de interessante artikelen van Erfrechtmagazine via: www.erfrechtadvocaat.nl. Of maak een afspraak voor vrijblijvend advies bij kantoor Utrecht door te bellen met 088 – 02 09 444 of surf naar www.familie-erfrecht.nl.

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie