Libertas VR1 door naar kwartfinales beker · Foto('s): Jouke Dantuma
  Jouke Dantuma

Libertas VR1 door naar kwartfinales beker

zondag 01 december 2019

Toen de bijna niet af te stoppen Ellen Fokkema in de laatste minuut van de eerste helft de aansluitingstreffer scoorde (2-1) verwachtte de toeschouwers een spannende tweede helft.

Men kwam echter bedrogen uit. Libertas VR1 stelde in de tweede helft orde op zaken en won degelijk met 1-5. Voor hun clubgenoten van Libertas VR2 eindigde het bekeravontuur daardoor in de achtste finales.

Het was Thirza Leistra die met een ongelofelijk mooi doelpunt Libertas VR1 op voorsprong zette. Dit was tegen de verhouding in. Libertas VR2, o.l.v. Johannes de Jong, kreeg een aantal grote kansen, maar Romy Elsenga stond sterk te keepen. Een tweede domper was een eigen doelpunt van Esther Dekker. In de tweede helft kantelde de wedstrijd. Doelpunten van Neeltje Visser (2) en Sam Bosma bezorgden Libertas VR1 de winst en een plek in de kwartfinale in de strijd om de KNVB-beker.

• 00:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00
  • 21:00 - 23:00
  • 23:00 - 00:00