Literair hoorspel Leafdesbrieven in Bibliotheek Kollum

Donderdag 11-04-2019
Waar:
Kollum
Wanneer:
Woensdag 24-04-2019
Op woensdag 24 april in Bibliotheek Kollum vertolken Inez Timmer en Tseard Nauta de rollen van Andrew en Melissa in de Friese vertaling ‘Leafdesbrieven’ van A.R. Gurney.  

De voorstelling
De voorstelling ‘Leafdesbrieven’ vertelt het verhaal van Andrew Makepeace Ladd III en Melissa Gardner. Ze zijn al sinds hun kinderjaren bevriend en hoewel ze gek zijn op elkaar loopt het leven zoals het loopt. Ze trouwen allebei met iemand anders, krijgen een eigen leven, een eigen wereld. Andrew boekt succes in de politiek en Melissa in de kunst, maar zij raakt verstrikt in ongelukkige liefdesaffaires en drankgebruik. Ze blijven verbonden door een briefwisseling die ze een leven lang volhouden. In die brieven schrijven ze elkaar wat ze in het echte leven niet tegen elkaar kunnen, willen of durven zeggen.

De acteurs
Inez Timmer, internationaal musicalactrice, theatermens en zangeres richt zich sinds 2012 ook op het maken van intieme theatervoorstellingen in Nederland en Duitsland. Met producties als Mademoiselle Chanel, Op alle fronten en haar nieuwste productie Vijf minuten voor aanvang, is Timmersmans geen onbekende.

Tseard Nauta is multi-instrumentalist en medeoprichter van het fameuze Klezmerorkest ‘Di Gojim’. Muziektheater is zijn passie. Zijn kunnen als acteur bewees hij al eerder in o.a. ‘Op alle fronten’.

Meer informatie
Het literaire hoorspel is op woensdag 24 april om 20.00 uur in Bibliotheek Kollum. Kaarten kosten € 12,50 voor leden van Bibliotheken Noord Fryslân en € 15,- voor niet-leden. U kunt uw kaarten kopen via ontdekdebieb.nl of aan de balie in de bibliotheek.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie