Lodewijk Asscher op werkbezoek in Noardeast-Fryslân · Foto('s): PvdA Noardeast-Fryslân
  PvdA Noardeast-Fryslân

Lodewijk Asscher op werkbezoek in Noardeast-Fryslân

maandag 22 oktober 2018

Onderwijs, de basis van onze maatschappij is een van de speerpunten van de PvdA in Noardeast-Fryslân. Onze jeugd heeft de toekomst en dient daarbij maximale kansen te krijgen. Er ontwikkelt zich weer een groot verschil tussen arm en rijk en daarmee kansarm en kansrijk, zegt lijsttrekker Gryte Schaafstal. Toename van private scholen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Voor rijke ouders is het mogelijk kinderen in kleinere groepen met meer gerichte aandacht onderwijs te laten ontvangen. Aandacht die we allemaal voor onze kinderen wensen. Daarom pleiten wij voor gelijke kansen in het onderwijs. Ieder kind heeft recht op dezelfde mogelijkheden tot ontwikkeling.

Lerarentekorten en bezuinigingen in het onderwijs zijn voor ons een grote zorg en daar maken wij ons hard voor. Tevens streven wij voor een gezonde leeromgeving zoals die nu vorm gaat krijgen in de Campus Kollum en het Kindcentrum te Kollum. Hier heeft de PvdA zich jaren voor ingezet en het resultaat mag er straks zijn. Als gemeentelijke PvdA blijven wij ons hard maken voor degenen die het moeilijk hebben en willen wij gelijke kansen voor iedereen. De PvdA Noardeast-Fryslân heeft dan ook de mogelijkheden om zich wel landelijk te laten horen. Daarom zijn wij trots dat wij mogen aankondigen dat de partijleider van de PvdA Lodewijk Asscher onze scholen komt bezoeken. Op 9 november zullen wij samen met een delegatie van PvdA Noardeast-Fryslân, de Stapstien te Kollumerzwaag en op é Dobbe te Hallum bezoeken. Hiermee hopen wij de landelijke politiek een signaal mee te geven dat het anders kan en moet.

Gryte Schaafstal, lijsttrekker Pvda Noardeast Fryslan

Lodewijk Asscher op werkbezoek in Noardeast-Fryslân · Foto('s): PvdA Noardeast-Fryslân
  PvdA Noardeast-Fryslân

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?